NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 23 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apps van de week: betalen voor je podcasts en overstappen naar Android 23 april 2022 12:06 23-04-22 12:06 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een app van Google om van iOS naar Android te wisselen en een nieuwe podcastapp met een betaalmuur. Dit zijn de apps van de week. Switch to Android Google heeft een app gemaakt voor mensen die willen wisselen van iOS naar Android. Met deze app is het mogelijk om data van je iPhone over te zetten naar je nieuwe Android-toestel.Specifiek zorgt de app ervoor dat je jouw contacten, foto’s, video’s en agenda-evenementen meeneemt naar je nieuwe smartphone. Hiervoor moet je Google wel toegang geven tot al deze gegevens.Ook geeft de app tips bij het instellen van een nieuw toestel. Zo wordt aangeraden om iMessage op de iPhone uit te schakelen, zodat je geen berichtjes mist.Opvallend is dat de app niet in de App Store te vinden is als je ernaar zoekt, maar via onderstaande link kom je er wel.Download Switch to Android voor iOS (gratis). Podimo Nog niet eerder heeft een nieuwe podcastapp in Nederland zoveel stof doen opwaaien. Dat komt doordat enkele podcasts die eerder gratis te beluisteren waren nu achter een betaalmuur zitten bij Podimo.De app is nu de exclusieve plek om podcasts zoals POM, Alle Geschiedenis Ooit en Man man man, de podcast te luisteren. Deze shows horen allemaal bij Dag en Nacht Media, dat is overgenomen door het Deense Podimo.Uniek aan deze podcastapp is de rol voor video. Via korte trailers, in de stijl van Instagram Stories, worden podcasts geïntroduceerd. De podcasts zelf zijn te downloaden of te streamen. Het is slim voor die eerste optie te kiezen, omdat de app relatief veel data verbruikt.Vanaf 4,99 euro kun je ongelimiteerd podcasts luisteren. Voor het dubbele bedrag komt daar ook ongelimiteerd audioboeken luisteren bij.Download Podimo voor Android of iOS (gratis). FIFA+ Ook voetbalbond FIFA heeft een nieuwe streamingdienst uitgebracht, maar deze is helemaal gratis. Op FIFA+ zijn zowel live- als archiefwedstrijden te bekijken. Daarnaast wordt er originele content gemaakt in de vorm van documentaires, bijvoorbeeld over bijzondere spelers.FIFA belooft dat er dit jaar meer dan 29.000 mannenwedstrijden en meer dan 11.000 vrouwenwedstrijden via de dienst worden gestreamd.In de aanloop naar het WK in Qatar eind dit jaar zijn alle oude WK-wedstrijden via de dienst terug te kijken. In het archief zijn beelden te vinden die teruggaan tot 1950.Download FIFA+ voor Android of iOS (gratis). Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , , , , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here