NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 18 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Prinses Charlene deelt voor het eerst in half jaar foto's met gezin 18 april 2022 09:13 18-04-22 09:13 Laatste update: 42 minuten geleden Update: 42 minuten geleden 8 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prinses Charlene van Monaco is lange tijd verwijderd geweest van haar gezin, maar nu ze herenigd zijn deelt ze voor het eerst weer foto’s die ze met haar man en kinderen heeft gemaakt. Op Instagram laat ze zien hoe het gezin Pasen viert. Charlene kampte met ernstige ontstekingen in haar keel, neus en oren en met vermoeidheidsklachten. Daarom verbleef ze langere tijd in Zuid-Afrika, waar ze vandaan komt. Teruggekomen in Monaco verbleef de prinses ook nog enige tijd in een kliniek. Inmiddels is ze dus weer terug bij haar gezin.Charlene is getrouwd met prins Albert van Monaco en heeft samen met hem tweeling Gabriella en Jacques. Op de foto is te zien hoe het gezin bij het zwembad poseert voor paasfoto’s. In haar Instagram Stories deelt Charlene daarnaast een foto van het gezin in een privékapel waar ze een paasdienst bijwonen. Het gezin viert dit jaar samen Pasen in Monaco. (Foto: Instagram/hshprincesscharlene) Het gezin viert dit jaar samen Pasen in Monaco. (Foto: Instagram/hshprincesscharlene) , Het gezin viert dit jaar samen Pasen in Monaco. (Foto: Instagram/hshprincesscharlene) , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here