NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 15 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Meta werkt aan webversie van virtualrealityplatform Horizon Worlds 15 april 2022 16:32 15-04-22 16:32 Laatste update: 34 minuten geleden Update: 34 minuten geleden 9 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Facebook-moederbedrijf Meta wil zijn virtualrealityplatform Horizon Worlds ook uitbrengen voor de webbrowser. Daarmee bereikt Meta in potentie veel meer nieuwe gebruikers. Op dit moment is het platform alleen beschikbaar op Quest VR-headsets van het bedrijf. Horizon Worlds is een platform waar mensen in een virtuele wereld kunnen samenkomen. Vervolgens kunnen ze bijvoorbeeld spelletjes spelen.Recent kwam Horizon Worlds in het nieuws door een test waarbij makers op het platform digitale spullen kunnen verkopen. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde daarbij 47,5 procent van het verkoopbedrag te innen. De verkoper zelf houdt dus iets meer dan de helft van zijn transactie over.Dat komt doordat ontwikkelaars 30 procent moeten afstaan voor verkopen via de Meta Quest Store. Daarbij geldt nog een afdracht van 17,5 procent via het Horizon-platform. Maar bij verkopen via de webversie zou een commissie van 25 procent afgedragen moeten worden, meldt Meta-topman Andrew Bosworth op Twitter. Volgens hem is die commissie “veel lager vergeleken met soortgelijke platforms”.Overigens blijft het niet bij een uitbreiding van Horizon Worlds in de browser. Volgens Vivek Sharma van Meta werkt het bedrijf ook aan een versie voor mobiele telefoons. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here