NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 15 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Harry en Meghan arriveren in Den Haag voor Invictus Games 15 april 2022 18:44 15-04-22 18:44 Laatste update: 23 minuten geleden Update: 23 minuten geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn vrijdag aangekomen in Den Haag voor de Invictus Games, het sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. Het stel werd opgewacht door voormalig commandant Mart de Kruijf en burgemeester Jan van Zanen. De Invictus Games beginnen zaterdag en duren tot en met zaterdag 22 april. Prins Harry, die het sportevenement heeft geïnitieerd, blijft in ieder geval tot de sluitingsceremonie in Nederland. Zijn vrouw Meghan zal eerder terugkeren naar Californië, waar het stel woont met hun kinderen Archie en Lilibet.Het is de eerste keer sinds de uitvaart van prins Philip, die op 9 april vorig jaar overleed, dat prins Harry weer in Europa is. Voor hun aankomst in Nederland brachten Harry en Meghan nog een onverwachts bezoek aan Windsor Castle, de residentie van koningin Elizabeth. Daar ontmoetten ze Harry’s grootmoeder en vader Charles.Lange tijd wilden Harry en Meghan niet naar Engeland reizen omdat ze het idee hadden daar niet veilig te zijn. Voor Meghan is het de eerste reis buiten de Verenigde Staten sinds hun stap terug uit het Britse koningshuis.In 2020 legden Harry en Meghan hun koninklijke taken en titels al neer. Het stel verhuisde naar de Amerikaanse staat Californië. Het vertrek van Harry en Meghan leverde hen veel kritiek op. De band met de familie zou sindsdien moeizaam zijn. Zie ook: Prins Harry en Meghan voor Invictus Games op bezoek bij koningin Elizabeth 157Hoe Harry en Meghan de Invictus Games gebruiken voor relatienieuws , Zie ook: Prins Harry en Meghan voor Invictus Games op bezoek bij koningin Elizabeth , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here