Fase per fase

 1. 16 uur 01. De eerste keer reed ik bij de junioren en daarna altijd om de prijzen, met als hoogtepunt 3de bij de beloften achter winnaar Mike Teunissen. Om deze koers nu bij de profs te kunnen rijden is geweldig. Bas Tietema.

  De eerste keer reed ik bij de junioren en daarna altijd om de prijzen, met als hoogtepunt 3de bij de beloften achter winnaar Mike Teunissen. Om deze koers nu bij de profs te kunnen rijden is geweldig
  Bas Tietema

 2. 15 uur 55. Bas had een plan. En dat plan was profrenner worden. “Maar het zou echt compleet zijn als ik aan de start zou staan van Parijs-Roubaix”, zei de koersende Youtuber eerder al.  Zondag wordt die droom werkelijkheid. Hij mag starten in zijn favoriete klassieker. Tietema is door het dolle heen, want het is meteen zijn eerste World Tour-koers.  Eerder dit seizoen reed hij al over de kasseien van de GP Denain, daar werd hij 79e.  .

  Bas had een plan

  En dat plan was profrenner worden.

  “Maar het zou echt compleet zijn als ik aan de start zou staan van Parijs-Roubaix”, zei de koersende Youtuber eerder al. 

  Zondag wordt die droom werkelijkheid. Hij mag starten in zijn favoriete klassieker. Tietema is door het dolle heen, want het is meteen zijn eerste World Tour-koers. 

  Eerder dit seizoen reed hij al over de kasseien van de GP Denain, daar werd hij 79e. 

 3. 15-04-2022.

 4. 16 uur 59. Mannen en vrouwen van Jumbo Visma verkennen samen.

  Mannen en vrouwen van Jumbo Visma verkennen samen

 5. 16 uur 44. Renners van AG2R dokkeren over de kasseien.

  Renners van AG2R dokkeren over de kasseien

 6. 16 uur 20. Ineos en Movistar verkennen samen Parijs-Roubaix.

  Ineos en Movistar verkennen samen Parijs-Roubaix

 7. 16 uur 19.

 8. 16 uur 15. Ook Lotto Soudal is van de partij.

  Ook Lotto Soudal is van de partij

 9. 12 uur 58. We starten met veel hoop. Verschillende renners zijn er toe in staat om het verschil te maken. Tom Steels.

  We starten met veel hoop. Verschillende renners zijn er toe in staat om het verschil te maken.
  Tom Steels

 10. 12 uur 28. Asgreen voert Quick Step – Alpha Vinyl aan: Lampaert en Declercq zijn de Belgen. Kasper Asgreen is de vooruitgeschoven man bij Quick Step – Alpha Vinyl en ook de andere namen zijn niet echt verrassingen.  Lampaert en de terugkerende Declercq zijn de Belgen. Stybar, Sénéchal, Steimle en Ballerini zijn de andere namen.  .

  Asgreen voert Quick Step – Alpha Vinyl aan: Lampaert en Declercq zijn de Belgen

  Kasper Asgreen is de vooruitgeschoven man bij Quick Step – Alpha Vinyl en ook de andere namen zijn niet echt verrassingen. 

  Lampaert en de terugkerende Declercq zijn de Belgen. Stybar, Sénéchal, Steimle en Ballerini zijn de andere namen. 

 11. 11 uur 46. Deze zes renners staan Mathieu van der Poel bij. In de selectie voor Parijs-Roubaix van Alpecin-Fenix zitten vijf Belgen, een Nederlander en een Zwitser.  De Belgen Vermote, Van Keirsbulck, Vermeersch, Leysen en Merlier moet Van der Poel zo lang mogelijk bijstaan. Daarnaast is er ook nog Zwitsers kampioen Silvan Dillier.  Dat Dillier over de kasseien richting Roubaix kan rijden, weten we nog van 2018. Hij was toen de enige die als vroege vluchter Peter Sagan kon volgen, maar het uiteindelijk moest afleggen tegen de toenmalige wereldkampioen in de sprint. .

  Deze zes renners staan Mathieu van der Poel bij

  In de selectie voor Parijs-Roubaix van Alpecin-Fenix zitten vijf Belgen, een Nederlander en een Zwitser. 

  De Belgen Vermote, Van Keirsbulck, Vermeersch, Leysen en Merlier moet Van der Poel zo lang mogelijk bijstaan. Daarnaast is er ook nog Zwitsers kampioen Silvan Dillier. 

  Dat Dillier over de kasseien richting Roubaix kan rijden, weten we nog van 2018. Hij was toen de enige die als vroege vluchter Peter Sagan kon volgen, maar het uiteindelijk moest afleggen tegen de toenmalige wereldkampioen in de sprint.

 12. 11 uur 42.

  Parijs-Roubaix

  Wout van Aert zal zondag aan de start staan van Parijs-Roubaix