NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 14 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Bas Muijs 'leeft weer' na hartaanval eind vorig jaar 13 april 2022 16:13 13-04-22 16:13 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 43 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bas Muijs heeft in december vorig jaar een zware hartaanval gehad. De acteur moest daarna een openhartoperatie ondergaan en was maanden bezig met revalideren. Dat vertelt de 45-jarige Hagenaar woensdag aan Omroep West, waar hij tot vorig jaar actief was als radio-dj. “Het was een heel ernstige hartaanval, waar ik bijna dood aan ben gegaan”, zegt Muijs, die jarenlang te zien was als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. In het ziekenhuis kreeg hij vier bypasses, waarna de meest acute problemen voorbij waren. “Ik leef weer, ik doe het weer. Ik kan weer verder.”Na de operatie volgde een lange periode van herstel. “Ik was tot niks in staat. Je wordt gewoon open gezaagd en de dagen daarna voel je dat maar al te goed. Je moet weer mens worden en dat doet ontzettend veel pijn. Zeker de eerste weken slik je alleen maar pijnstillers”, zegt Muijs over die periode.De hartaanval kwam niet alleen fysiek, maar ook mentaal flink binnen. “Wat doet het met je als je ineens bijna-dood bent? Dan moet je opnieuw leren omgaan met jezelf.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here