Fase per fase

 1. vooraf, 20 uur 11. Stadion zal gedeeltelijk leeg zijn. Atletico Madrid moet het Wanda Metropolitano-stadion gedeeltelijk sluiten voor de terugmatch tegen Manchester City. Dat heeft UEFA beslist na discriminerend gedrag van enkele Spaanse supporters in de heenmatch. Op de website van de Spaanse krant Marca is in een video te zien dat supporters een nazigroet doen in het Etihad Stadium. Volgens de Manchester Evening News arresteerde de plaatselijke politie meerdere personen en zijn er procedures geopend vanwege racisme en geweld. Atlético moet voor de return aangeven welke tribunes gesloten zullen zijn. Er dienen minstens 5.000 zitjes leeg te blijven. Verder moet er een spandoek met daarop “#NoToRacism” en het logo van de UEFA duidelijk zichtbaar zijn.  De Madrileense club verloor vorige week dinsdag de heenmatch met 1-0, Kevin De Bruyne lukte het enige doelpunt van de wedstrijd. .

  Stadion zal gedeeltelijk leeg zijn

  Atletico Madrid moet het Wanda Metropolitano-stadion gedeeltelijk sluiten voor de terugmatch tegen Manchester City. Dat heeft UEFA beslist na discriminerend gedrag van enkele Spaanse supporters in de heenmatch.

  Op de website van de Spaanse krant Marca is in een video te zien dat supporters een nazigroet doen in het Etihad Stadium. Volgens de Manchester Evening News arresteerde de plaatselijke politie meerdere personen en zijn er procedures geopend vanwege racisme en geweld.

  Atlético moet voor de return aangeven welke tribunes gesloten zullen zijn. Er dienen minstens 5.000 zitjes leeg te blijven. Verder moet er een spandoek met daarop “#NoToRacism” en het logo van de UEFA duidelijk zichtbaar zijn. 

  De Madrileense club verloor vorige week dinsdag de heenmatch met 1-0, Kevin De Bruyne lukte het enige doelpunt van de wedstrijd.

 2. Vooraf, 20 uur 11

 3. Opstelling Atlético Madrid. Jan Oblak, Šime Vrsaljko, Felipe, Stefan Savic, Reinildo Mandava, Yannick Carrasco, Koke, Geoffrey Kondogbia, Rodrigo De Paul, João Félix, Antoine Griezmann

  Opstelling Atlético Madrid

  Jan Oblak, Šime Vrsaljko, Felipe, Stefan Savic, Reinildo Mandava, Yannick Carrasco, Koke, Geoffrey Kondogbia, Rodrigo De Paul, João Félix, Antoine Griezmann

 4. Opstelling Manchester City. Ederson, Kyle Walker, John Stones, Aymeric Laporte, João Cancelo, Ilkay Gündogan, Rodri, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Phil Foden

  Opstelling Manchester City

  Ederson, Kyle Walker, John Stones, Aymeric Laporte, João Cancelo, Ilkay Gündogan, Rodri, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Phil Foden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here