NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 11 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Televisiekok Rudolph van Veen getrouwd na twintig jaar samenzijn 11 april 2022 06:15 11-04-22 06:15 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 9 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rudolph van Veen en Simone van den Berg zijn getrouwd. Daarmee zag de 47-jarige partner van de tv-kok haar langgekoesterde droom uitkomen. Het officiële jawoord gaven ze elkaar al begin februari, maar het trouwfeest was zondag. De nu 55-jarige Van Veen vroeg zijn vriendin al in 2019 ten huwelijk, maar vanwege de coronaperikelen konden ze nu pas trouwen, vertelt hij in De Telegraaf. “Op 2 mei 2019 vond ik dat het er maar eens van moest komen. Simone is die dag jarig en bij ons is het dan traditie dat je op bed een mooie taart krijgt. En die had ik, met daarop geschreven: ‘Wil je met mij trouwen?’ De tranen vloeiden rijkelijk, want eindelijk zag ze haar wens in vervulling gaan.”Ze hoopte lekker lang verloofd te zullen blijven, omdat het “zo’n beperkt moment” is. “Ze heeft gekregen wat ze vroeg, want door corona hebben we het keer op keer moeten verplaatsen”, zegt de televisiekok. “Maar nu mag ze zich eindelijk mevrouw Van Veen noemen.”Het jawoord gaven ze elkaar al op 2 februari in Maastricht. “Die datum hadden we al vaststaan en ook door laten gaan, alleen konden we toen nog geen feest geven. Dat was zondag.”Van Veen bekent dat hij niet zoveel had met trouwen, maar hij wilde wel de grootste wens van zijn partner inwilligen. “Als dat haar grootste wens is, waarom zou ik die dan niet in vervulling laten gaan? En hoe leuk is dit ook voor onze zoon! Het is eigenlijk ook een statement om te laten zien hoeveel ik om haar geef. Mijn doel is om mijn vrouw ultiem gelukkig te maken en de rest van mijn leven te behouden.”De televisiekok en zijn vrouw hebben samen een negenjarige zoon, Ralph. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here