NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 11 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Epic Games haalt 2 miljard dollar op voor bouwen metaverse voor kinderen 11 april 2022 17:36 11-04-22 17:36 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 68 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Epic Games heeft tijdens een investeringsronde 2 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) opgehaald, meldt het bedrijf maandag op zijn website. De gameontwikkelaar gaat met dat geld een metaverse voor kinderen bouwen. Het geld is afkomstig van Sony, dat eerder in Epic Games heeft geïnvesteerd, en KIRKBI. Dat is een investeringsgroep die wordt beheerd door de familie Kirk Kristiansen, die The LEGO Group heeft opgericht. Beide partijen investeren 1 miljard dollar.Epic Games, bekend van onder meer de populaire game Fortnite, en The LEGO Group kondigden vorige week aan te werken aan een “kindvriendelijke ruimte in het metaverse”. Dat is een term die wordt gebruikt voor een reeks virtuele werelden waarin gebruikers met elkaar kunnen communiceren, spelen of werken.Hoe metaverse voor kinderen van Epic Games en The LEGO Group eruit gaat zien, is nog onduidelijk. De bedrijven hebben tot dusver geen details gegeven over hoe deze virtuele wereld zal worden vormgegeven.Epic Games en The LEGO Group zeggen bij het ontwerp rekening te houden met het welzijn en de veiligheid van kinderen. Ook hebben de bedrijven gezegd de privacy van kinderen te zullen waarborgen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here