NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 10 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Leontine Ruiters heeft officieel niet meer de achternaam van Marco Borsato 09 april 2022 17:51 09-04-22 17:51 Laatste update: 18 uur geleden Update: 18 uur geleden 139 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Leontine Ruiters heeft officieel afscheid genomen van de achternaam Borsato, zo meldt de familie althans op het Instagram-account van hun nieuwe hond Obi. Ruiters was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met zanger Marco Borsato. De aanvraag om weer Ruiters te heten, zou ze in dat jaar hebben gedaan.In een vraag-en-antwoordsessie verklaart de familie waarom het account van de hond te vinden is onder de naam Obi Ruiters. “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters”, luidt het antwoord. “Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg gewoon mooier klinken dan Obi Borsato.”Op het eigen account van Ruiters staat de naam Borsato nog wel, maar ook daar wordt een verklaring voor gegeven. Ze wilde haar gebruikersnaam eigenlijk veranderen, maar de beoogde naam was al bezet door een account dat niet meer wordt gebruikt. “Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van de naam kunnen opvragen.”Ruiters plaatste in februari na 3,5 maand mediapauze weer een bericht op Instagram. De oud-presentatrice laste een pauze in toen Borsato van seksueel grensoverschrijdend gedrag werd beschuldigd. In november 2021 liet ze weten weer met haar toenmalige ex-man te daten. Leontine Ruiters licht haar naamswijziging toe op Instagram. Leontine Ruiters licht haar naamswijziging toe op Instagram. , Leontine Ruiters licht haar naamswijziging toe op Instagram. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here