NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 10 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Dodelijk busongeval op E19 bij Antwerpen, snelweg richting Nederland dicht 10 april 2022 13:33 10-04-22 13:33 Laatste update: 10 minuten geleden Update: 10 minuten geleden 94 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Door een ernstig busongeluk zondag op de E19 in de buurt van Antwerpen is de snelweg in België richting Nederland dicht. Bij het ongeval vielen zeker twee doden en raakten meerdere personen zwaargewond. Voor zover bekend zijn er geen Nederlanders onder de slachtoffers, meldt een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Of er wel Nederlanders in de bus zaten, is niet duidelijk. Het ongeluk vond aan het einde van de ochtend plaats ter hoogte van het dorp Sint-Job-in-‘t-Goor. Door het ongeluk raakte de snelweg in de richting van Breda volledig versperd. Dat leidde meteen tot een aanzienlijke file.De touringcar is gekanteld en met de zijkant op het asfalt terechtgekomen. Over de oorzaak kon de politie nog geen mededelingen doen, melden Vlaamse media. De identiteit van de slachtoffers is ook nog niet bekendgemaakt. De bus heeft een Frans kenteken. Mensen die volledig vast zijn komen te staan achter het ongeluk verlaten hun auto. Mensen die volledig vast zijn komen te staan achter het ongeluk verlaten hun auto. Foto: AFP Verkeer omgeleid Het verkeer tussen Antwerpen en Rotterdam kan het beste omrijden via de A12 en de A4 in de richting van Bergen op Zoom, meldt het Belgische verkeerscentrum. Voor het verkeer op de E19 achter het ongeluk is een omleiding ingesteld.De snelweg blijft naar verwachting nog lange tijd dicht. Versperde #E19 richting Breda: de snelweg is nu afgesloten ter hoogte van Antwerpen-Noord. Er geldt een verplichte omleiding naar #Nederland via #A12 en Bergen-op-Zoom. Meer info en routeadvies op onze website: https://t.co/lgkNJu08rc AvatarAuteurverkeerscentrumMoment van plaatsen12:06 – 10 april 2022 , Mensen die volledig vast zijn komen te staan achter het ongeluk verlaten hun auto. Foto: AFP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here