NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 08 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Gerard Joling mag ziekenhuis waarschijnlijk snel verlaten 08 april 2022 15:33 08-04-22 15:33 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 18 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Gerard Joling mag naar verwachting vrijdag of zaterdag het ziekenhuis weer verlaten. De zanger werd vanwege een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen maar voelt zich inmiddels beter, laat zijn manager vrijdag weten aan het ANP. Joling werd dinsdag opgenomen in Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Vervolgens werd hij woensdag overgebracht naar Amsterdam UMC, Locatie VUmc, omdat zijn situatie verslechterde. Inmiddels voelt hij zich weer goed.”Ze hebben gedaan wat ze wilden doen en nu is het afwachten”, aldus de manager. Aan De Telegraaf vertelde de zanger eerder deze week dat de artsen donderdag met een drain vocht uit zijn longen zouden halen. “Lukt dat niet, dan moet ik vrijdag zelfs geopereerd worden”, zei hij. Dat lijkt nu dus niet nodig.Joling miste maandagavond al de start van de kaartverkoop voor concerten van de Toppers. De Toppers, bestaande uit Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom, staan op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here