NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 06 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Fred van Leer is dol op Jim Bakkum 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , 3 uur geledenGegierdFred van Leer heeft het naar zijn zin in gezelschap van Jim Bakkum. De twee waren woensdag samen aan het werk en daarbij werd volop “gegierd”, meldt Van Leer op Instagram. “Wat ben ik dol op jou en wat kennen we elkaar al lang”, richt de presentator zich tot Bakkum. De twee leerden elkaar kennen toen Van Leer de stylist was bij een fotoshoot van de toen zestienjarige Bakkum voor Hitkrant.7 uur geledenTerug van weggeweest Daisy Ridley is na een lange pauze weer terug op Instagram. De 29-jarige actrice, bekend van haar hoofdrol in de laatste drie Star Wars-films, plaatste voor het eerst sinds ze in 2016 haar account verwijderde weer een paar berichten op het platform.”Ik kom opgefrist en opgeladen uit mijn winterslaap op sociale media”, schrijft ze. De actrice verwijderde in 2016 haar Instagram-account nadat ze een hoop kritiek over zich heen had gekregen toen ze zich uitsprak tegen wapenbezit.12 uur geledenToevallige ontmoetingHalina Reijn rondde onlangs de productie van de film Bodies Bodies Bodies af. Haar internationale regiedebuut is vanaf augustus te zien in de Amerikaanse bioscopen. Reijn verblijft nog steeds in de VS en in een hotel komt ze een oude bekende tegen: filmregisseur Paul Verhoeven. “Magisch toeval”, noemt de actrice en regisseur het.gisteren om 15:40MoederliefdeBirgit Schuurman eert dinsdag haar moeder. Nu ze zelf recent voor de tweede keer is bevallen, beseft ze nog meer wat haar moeder allemaal voor haar en haar zus Katja gedaan heeft. “Het zorgen, het er altijd zijn, het onvoorwaardelijke.” Ook vertelt Birgit dat haar moeder een heel moeilijke tijd heeft gehad, waarin ze leed aan smetvrees. Ze heeft dat uiteindelijk overwonnen. “Ik zou de oceaan overzwemmen om een goede, beschikbare, zorgzame moeder voor mijn kinderen te zijn. En dat heeft mijn moeder gedaan.”gisteren om 13:40Mijn cookieJaimie Vaes beleeft een roerige tijd, maar maakt graag van de gelegenheid gebruik om haar liefde voor haar zoon Lío te uiten. Ze plaatst een foto met hem op Instagram, waarbij ze schrijft: “Mijn liefde, mijn cookie, mijn trots, mijn absolute alles! Ik hou de wereld rond van jou! Jij en ik voor het leven.”gisteren om 13:40gisteren om 06:52Tranen met tuitenLady Gaga heeft zondagavond haar dertiende Grammy gewonnen en het went nooit. De zangeres, die de prijs dit keer won voor het album Love for Sale dat ze opnam met Tony Bennett, vertelt op Instagram dat ze om deze Grammy-winst weer net zo hard moest huilen als om haar eerste. Dat bracht haar op het idee om een foto te delen van de tranen na haar eerste prijs, in 2010 voor het nummer Poker Face.maandag om 15:15Een jaar laterLinda Hakeboom deelt een foto van een jaar geleden en een foto van nu. De presentatrice en documentairemaker heeft haar behandeling tegen borstkanker inmiddels al enige tijd achter de rug, maar zat er precies een jaar geleden nog middenin. “Ik zeg je eerlijk, het doet me best pijn om dit te zien”, zegt Hakeboom. “Toen ik er zelf middenin zat, besefte ik minder hoe zwaar ik het eigenlijk had.” Ze wil het beeld delen om te laten zien dat een mens veel kan hebben.maandag om 11:34Slechte smaakMinouche feliciteert haar man René van der Gijp, die vandaag 61 jaar is geworden. Ze toont op Instagram meteen een aantal creaties waarin de Vandaag Inside-presentator graag rondloopt. “Happy birthday, lieffie! Ondanks je slechte smaak in kleding hou ik nog steeds van je!”, schrijft ze erbij. maandag om 07:22LievelingsmensjeYolanthe Cabau zet haar zoon Xess eens flink in het zonnetje. “Wat maak je mama toch gelukkig”, schrijft ze bij een foto met hem. “Je lach en je knuffels en je liefde voor mij, of ik wel genoeg heb gedronken of goed heb geslapen. Je denkt altijd aan mama en mama voor het leven aan jou. Waar zou ik zijn zonder jou, mijn allerliefste lievelingsmensje”, aldus de actrice.maandag om 07:18Bijzondere verjaardagPatrick Martens viert vandaag een bijzondere verjaardag. De presentator is op de vierde van de vierde (4 april) namelijk 44 jaar oud geworden. Martens plaatst een foto waarop hij met ballonnen op een bed springt. Hij is momenteel op vakantie in Ierland om het te vieren.maandag om 07:11Samen op het podiumSimon Keizer heeft voor het eerst met zijn dochter Kiki op het podium gestaan. De zanger was bezig met een soundcheck toen hij bezoek kreeg van zijn dochter. “Ze was nogal onder de indruk. En ik ook”, schrijft de 37-jarige Volendammer op Instagram.maandag om 07:11Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here