NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 05 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tiësto en zijn vrouw verwachten tweede kindje 04 april 2022 19:06 04-04-22 19:06 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 46 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Tiësto en zijn vrouw Annika zijn in verwachting van een tweede kindje. De 53-jarige dj laat dat maandag weten via Instagram. “Ik krijg een tweede kindje met de liefde van mijn leven”, schrijft de Nederlandse dj bij een filmpje waarin hij een kus geeft op de buik van zijn vrouw.Tiësto en Annika ontmoetten elkaar in 2015 en trouwden in 2019. De twee werden in 2020 ouders van een dochtertje: Viola Margreet Verwest.De dj schrijft er niet bij wanneer Annika is uitgerekend. , , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here