NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Geld Werk Ondernemen Auto , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 05 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Ondanks miljardenverlies Air France-KLM miljoenen aan bonussen voor topman 04 april 2022 23:52 04-04-22 23:52 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Terwijl Air France-KLM in 2021 een jaarverlies van bijna 3,3 miljard euro leed, zal topman Ben Smith van het luchtvaartconcern miljoenen euro’s aan bonussen ontvangen. Dat staat in het jaarverslag van Air France-KLM. Vanwege Europese regels zal de algemeen directeur niet alle toeslagen direct ontvangen. Sommige bonussen mogen pas worden uitgekeerd nadat een groot deel van de ontvangen staatssteun is terugbetaald.Smith ontvangt een basissalaris van 900.000 euro, maar heeft volgens het bedrijf ook een variabele compensatie van bijna 1,1 miljoen euro verdiend. Ook is hem een aandelenpakket van 2 miljoen euro beloofd. Zo komt zijn totale beloning uit op bijna 4,3 miljoen euro.De bonussen dankt Smith onder meer aan zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Zo werden stappen gezet voor het gebruik van schonere brandstof en bestelde het concern vliegtuigen met een lagere CO2-uitstoot.Het beloningsbeleid bij KLM is anders geregeld dan bij het moederbedrijf, zegt een woordvoerder van de maatschappij. In 2020 steunde de Nederlandse overheid KLM op voorwaarde dat het bestuur geen bonussen zou ontvangen tijdens de looptijd van de leningen. Volg de ontwikkelingen rond Air France-KLM VolgenMeld je aan , Cryptovaluta 155521 Pensioen 50091 Sparen 37082 Belasting 12837

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here