NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 05 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Angela Groothuizen is toch weer samen met partner Rob 04 april 2022 09:04 04-04-22 09:04 Laatste update: 9 uur geleden Update: 9 uur geleden 272 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Angela Groothuizen heeft haar relatie met Rob Mooij, met wie ze tot voor kort al dertig jaar samen was, nieuw leven ingeblazen. Ze vertelt aan Shownieuws dat het goed gaat met Mooij en dat de twee weer samen op date gaan. Groothuizen bezocht de première van Raymonda van Nationale Opera & Ballet samen met Mooij. “Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben”, vertelt ze.Afgelopen weekend publiceerde Vrouw, de weekendbijlage van De Telegraaf, een interview met Groothuizen waarin ze zegt vrijgezel te zijn en met verschillende mannen te daten via Tinder. “Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen”, zei ze hierover. Ze vertelde er drie friends with benefits aan overgehouden te hebben.”Toen het even heel slecht ging, heb ik nieuwe vrienden gezocht en die ook gevonden”, zegt Groothuizen daar nu over. Groothuizen sloot eerder al niet uit dat ze weer samen zou komen met Mooij als het weer beter met hem zou gaan. De presentatrice en zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de twee een open relatie hebben. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here