NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 04 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , NASA blaast test met maanraket op laatste moment af om veiligheidsprobleem 04 april 2022 07:53 04-04-22 07:53 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 35 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft zondag geprobeerd om zijn Space Launch System-raket (SLS) van brandstof te voorzien. De test werd op het laatste moment afgeblazen wegens veiligheidsproblemen. SLS moet de grootste en krachtigste raket ooit worden. In 2024 wil NASA er astronauten mee naar de maan brengen. De ruimtevaartorganisatie wil de raket op zijn vroegst dit voorjaar, met eventueel uitloop naar de zomer, voor het eerst lanceren. Er zijn dan nog geen astronauten aan boord, maar wel drie poppen met sensoren.Het afgelopen weekend vond er een zogenoemde wet dress rehearsal plaats. Dat is als het ware een generale repetitie, waarbij de raket niet echt wordt gelanceerd. De SLS zou worden volgetankt en vlak voordat de motoren zouden ontbranden, zou de stekker uit de lancering worden uitgetrokken.NASA was zondag van plan om als laatste fase van de test de raket vol te tanken met zo’n 2,6 miljoen liter brandstof. De test moest op het laatste moment worden afblazen wegens een probleem met de mobiele draagraket. Een systeem dat ventilatoren gebruikt om schadelijke gassen buiten te houden, werkte niet naar behoren.De ruimtevaartorganisatie gaat maandag een tweede poging wagen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here