Fase per fase

 1. vooraf, 15 uur 37. Rentree van Sergio Ramos. Paris Saint-Germain kan vanavond nog eens rekenen op Sergio Ramos. De 36-jarige verdediger speelde dit seizoen door blessures nog maar vijf wedstrijden voor de Parijzenaars. Intussen lijkt hij opnieuw hersteld van de kuitblessure die hem sinds eind januari aan de zijlijn hield. Zijn laatste optreden was de 4-0-competitiezege op 23 januari tegen Stade Reims. In dat duel maakte Ramos ook zijn voorlopig enige goal voor PSG. .

  Rentree van Sergio Ramos

  Paris Saint-Germain kan vanavond nog eens rekenen op Sergio Ramos. De 36-jarige verdediger speelde dit seizoen door blessures nog maar vijf wedstrijden voor de Parijzenaars. Intussen lijkt hij opnieuw hersteld van de kuitblessure die hem sinds eind januari aan de zijlijn hield.

  Zijn laatste optreden was de 4-0-competitiezege op 23 januari tegen Stade Reims. In dat duel maakte Ramos ook zijn voorlopig enige goal voor PSG.

 2. Vooraf, 15 uur 36

 3. Opstelling Paris Saint-Germain. Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Marco Verratti, Idrissa Gueye, Leandro Paredes, Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar

  Opstelling Paris Saint-Germain

  Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Marco Verratti, Idrissa Gueye, Leandro Paredes, Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar

 4. Opstelling FC Lorient. Matthieu Dreyer, Houboulang Mendes, Julien Laporte, Léo Pétrot, Vincent Le Goff, Laurent Abergel, Thomas Monconduit, Enzo Le Fée, Armand Lauriente, Ibrahima Koné, Terem Moffi

  Opstelling FC Lorient

  Matthieu Dreyer, Houboulang Mendes, Julien Laporte, Léo Pétrot, Vincent Le Goff, Laurent Abergel, Thomas Monconduit, Enzo Le Fée, Armand Lauriente, Ibrahima Koné, Terem Moffi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here