NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 03 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rachel Hazes en Klaas Otto na enkele weken alweer uit elkaar 02 april 2022 16:34 02-04-22 16:34 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 25 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rachel Hazes en Klaas Otto zijn na enkele weken alweer uit elkaar. Vorige week leken ze nog heel gelukkig met elkaar te zijn, maar de twee hebben nu “in goed onderling overleg” besloten een punt achter hun relatie te zetten. Dat bevestigt het management van Hazes zaterdag aan Shownieuws. Vrijdagavond hintte Otto, oprichter van motorclub No Surrender, al op een breuk. Hij plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram.”In je leven kan je van alles doen”, schreef hij bij de foto. “Je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen. Maar als je elke dag op zo’n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia.”Vorige week leek de relatie tussen Hazes en Otto nog goed te zijn. “We hebben het heel erg leuk. Ja, echt waar”, zei de weduwe van André Hazes sr. toen. Hazes wijt ‘externe factoren’ aan relatiebreuk Hazes heeft zaterdagavond gereageerd op de breuk met Otto. Ze benadrukt in haar verklaring aan Shownieuws dat zij en Otto “het echt heel leuk” hebben gehad. “Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan”, aldus Hazes.De “fijne tijd” die Hazes met Otto, zijn kinderen en hun moeder heeft gehad, koestert ze wel. Wat haar nu naar eigen zeggen nog rest, is “een nachtje onrustig slapen en weer overgaan tot de orde van de dag”. Zie ook: Rachel Hazes en No Surrender-oprichter Klaas Otto bevestigen relatie , Zie ook: Rachel Hazes en No Surrender-oprichter Klaas Otto bevestigen relatie , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here