Fase per fase

 1. 15 uur 35. Ik heb nog progressie gemaakt sinds mijn ziekte. Ik ben nog steeds zeer strijdvaardig. Wij hebben met Trek-Segafredo ook een sterke ploeg. Wij zijn misschien niet The Wolfpack, maar hangen ook goed aan elkaar. Jasper Stuyven (Trek-Segafredo).

  Ik heb nog progressie gemaakt sinds mijn ziekte. Ik ben nog steeds zeer strijdvaardig. Wij hebben met Trek-Segafredo ook een sterke ploeg. Wij zijn misschien niet The Wolfpack, maar hangen ook goed aan elkaar.
  Jasper Stuyven (Trek-Segafredo)

 2. 15 uur 32. Voor ons maakt het niet veel uit of Van Aert start of niet. Het is niet zo dat wij nu plots de koers gaan controleren. Zelf ben ik alvast blij dat het geen 20 graden wordt, want ik presteer beter in kouder weer. Mads Pedersen (Trek-Segafredo).

  Voor ons maakt het niet veel uit of Van Aert start of niet. Het is niet zo dat wij nu plots de koers gaan controleren. Zelf ben ik alvast blij dat het geen 20 graden wordt, want ik presteer beter in kouder weer.
  Mads Pedersen (Trek-Segafredo)

 3. 13 uur 16.

  Ronde van Vlaanderen

  FOTO: Pogacar en co. verkennen het besneeuwde parcours van de Ronde van Vlaanderen