NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 02 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Angela Groothuizen heeft dankzij Tinder drie 'friends with benefits' 02 april 2022 10:38 02-04-22 10:38 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 99 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Sinds haar relatie is gestrand, is Angela Groothuizen met meerdere mannen tegelijkertijd aan het daten. Ze vond ze via Tinder, vertelt de 62-jarige zangeres en presentatrice in VROUW Magazine, de weekendbijlage van De Telegraaf. “Ik dacht: ik wil nieuwe mensen leren kennen. Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen”, aldus Groothuizen.”Ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden. Friends with benefits, zeg maar”, vertelt de zangeres. “Dat zijn er momenteel drie. Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt.” De mannen met wie ze datet, weten dat ze niet de enige in Groothuizens leven zijn, verzekert ze.De Dolly Dots-zangeres stond anoniem op Tinder: met een anonieme naam en een onherkenbare foto. “Als ik zeg maar een intellectuele klik voelde tijdens het gesprek, gingen we over op WhatsApp. En als er dan echt leuke gesprekken ontstonden, sprak ik met die mannen af.”Sinds een half jaar is ze van de datingapp af. “Ik voel me nog steeds single. Ik heb mijn leven gewoon wat avontuurlijker gemaakt.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here