NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 01 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Enkele centimeters sneeuw in groot deel van Nederland, nog rustig op wegen 01 april 2022 08:24 01-04-22 08:24 Laatste update: 16 minuten geleden Update: 16 minuten geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Op veel plaatsen in Nederland ligt een laag sneeuw van zo’n 3 tot 5 centimeter, zegt Weerplaza. Regionaal kunnen de wegen ook wit en glad zijn, maar het is nog wel rustig op de weg. De sneeuw heeft zich vooral opgehoopt op gras, auto’s en tuinmeubelen. Op de wegen ligt minder winterse neerslag, ziet Jaco van Wezel van Weerplaza. “Door bodemwarmte is veel sneeuw ook op plaatsen waar niet gestrooid is vanzelf weggesmolten”.Er zijn wel grote regionale verschillen. Zo is in Amsterdam bijna geen sneeuw blijven liggen, terwijl op de Veluwe en de heuvels bij Nijmegen meer dan 10 centimeter is gevallen. In het noorden van het land is de sneeuw weer aan het smelten; zo ligt op de Grote Markt in Groningen al geen sneeuw meer. 15 centimeter sneeuw op de Posbank! Foto: Reinout van den Born. #sneeuw #april AvatarAuteurTalpaweerMoment van plaatsen05:53 – 1 april 2022 Weggebruikers hebben rekening gehouden met weer Weggebruikers werden sinds donderdag al gewaarschuwd voor het winterse weer. Daardoor lijkt het nu rustig te zijn op de wegen, zegt een woordvoerder van de ANWB. “Ook voor een vrijdagochtend is het niet druk. Mensen hebben waarschijnlijk rekening gehouden met de weersomstandigheden.”Maar als het fout gaat, kun je wel op veel vertraging rekenen, zegt de woordvoerder. Dat is vooral het geval in het midden van het land en in de buurt van de Randstad. Zo reed het verkeer op de A4 van Rotterdam naar Amsterdam langzaam als gevolg van meerdere glijpartijen. Hoewel die ongelukken goed worden afgehandeld, sneeuwt het daar nog steeds. Op het hoogtepunt was de rij wagens die langzaam rijden 15 kilometer lang.De NS meldt vooralsnog geen verstoringen door het winterse weer.De sneeuw trekt in de loop van de ochtend via het zuiden weg. De temperatuur stijgt tot boven het vriespunt, waardoor het sneeuwdek ook langzaam verdwijnt. Oproep Heb jij foto's of video's van de sneeuw? Stuur ze op naar de redactie 42Nederlandse wegen kleuren wit door sneeuw: strooiwagens ingezet , Oproep Heb jij foto's of video's van de sneeuw? Stuur ze op naar de redactie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here