NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 31 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Vier mannen die zich meldden na overval op Mark Gillis zijn geen verdachten 31 maart 2022 13:03 31-03-22 13:03 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 38 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De vier mannen die zich woensdag bij de politie meldden nadat beelden van hen te zien waren geweest in Opsporing Verzocht rondom de gewelddadige overval op realityster Mark Gillis, zijn geen verdachten in de zaak. Het viertal is naar eigen zeggen fan van Familie Gillis: massa is kassa en was toevallig in de buurt. De mannen zijn “op geen enkele manier” te linken aan de overval, meldt de politie donderdag. De recherche is nog steeds bezig met het onderzoek naar de overval.Gillis werd in november 2021 overvallen bij zijn chalet op een vakantiepark in Ommel. In de dagen voor de overval zijn in de directe omgeving enkele mannen gefilmd. Zij meldden zich vervolgens bij de politie.Beelden van de overval werden dinsdagavond vertoond in Opsporing Verzocht. Daarop is te zien dat Gillis ‘s nachts voor zijn chalet op het vakantiepark door drie gemaskerde mannen wordt overmeesterd, wordt getaserd en tegen zijn hoofd wordt geschopt.Sinds de overval gaat Gillis ‘s avonds niet meer alleen over straat. De realityster heeft beveiliging ingehuurd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here