NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 31 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Eva Jinek mag vrijdag weer aan het werk 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenEindelijk weer werkenEva Jinek is maar wat blij dat ze vrijdagavond weer aan het werk kan. De presentatrice moest haar eigen talkshow tijdelijk aan zich voorbij laten gaan, omdat ze ziek was. “Een terugkerende keelontsteking en de griep tegelijk zorgden ervoor dat ik voor het eerst mijn eigen uitzendingen moest missen, maar gelukkig is dat voorbij”, vertelt ze op Instagram. Jinek werd tijdelijk vervangen door Humberto Tan, die ze bedankt in haar bericht.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenDankbaarRaven van Dorst begon woensdagavond aan een reeks concerten. De muzikant is erg blij en dankbaar om weer op het podium te staan. “Stoer doen komt wel weer”, schrijft Van Dorst op Instagram bij een foto van het optreden in Eindhoven.een paar seconden geledenEen nieuw boek Splinter Chabot is blij: zijn nieuwe boek is nu officieel gedrukt. Vanaf 5 april ligt Als de Hemel genoeg ruimte heeft in de winkels.2 uur geledenNooit meer alleenRihanna heeft momenteel altijd iemand om mee naar feestjes te gaan: haar baby. De zwangere zangeres schrijft op Instagram dat de baby haar date voor de avond is.gisteren om 15:10Iedereen op het honkDaphne Deckers geniet ervan dat haar zoon Alec tussen al zijn tennistoernooien door weer even thuis is. “Zo gezellig als iedereen op het honk is”, schrijft ze bij een foto van haar 21-jarige zoon, die net als haar man Richard Krajicek professioneel tennisser is geworden.gisteren om 10:56In shockAmy Schumer zegt zich getraumatiseerd te voelen door de afgelopen Oscar-nacht. “Ik hou van Chris Rock en denk dat hij het heel professioneel heeft aangepakt, door op het podium te blijven staan om een prijs uit te reiken aan zijn vriend Questlove. Het hele voorval was zo verontrustend. Er zat zoveel pijn in Will Smith. Ik ben nog steeds in shock, verbijsterd en verdrietig.”De veertigjarige komiek zegt verder trots te zijn op zichzelf en haar medepresentatoren van de avond. “Maar verder wacht ik tot dit misselijkmakende gevoel verdwijnt door wat we met z’n allen hebben gezien.”gisteren om 10:56gisteren om 04:35Romantisch kampvuurMariah Carey geniet van warme avonden met haar vriend en kinderen. De zangeres heeft plaatsgenomen naast een kampvuur en zet haar beste beentje voor tijdens een kleine fotoshoot.dinsdag om 15:44Hou volPaul, de vriend van Marlijn Weerdenburg, werd op zijn verjaardag niet getrakteerd op een romantische avond. Het stel zat namelijk samen op de bank met een “krijsende baby” op schoot. “Ooit wordt het weer superromantisch, hou vol”, schrijft de actrice aan haar partner.dinsdag om 11:1830 kilometerFreek Rikkerink, van het zangduo Suzan & Freek, viert zijn 29e verjaardag met het verbranden van heel wat calorieën. Hij rende namelijk 30 kilometer. “Wilde eigenlijk 29 kilometer op mijn 29e verjaardag op 29 maart, maar mijn brein moest er 30 van maken”, aldus de zanger.dinsdag om 07:50Vier jaar BobbyHet is feest in huize Janzen: zoon Bobby is vandaag vier geworden. Chantal Janzen schrijft op Instagram lieve woorden voor haar jongste zoon. “Zo dankbaar dat we jou mochten krijgen. Jij met je eigen stylo en je goeie mood. Ik kan het eigenlijk in één zin zeggen: wat een geluk dat jij bij ons bent gekomen.”dinsdag om 04:35Nieuwe aanwinstJohn Travolta nam zondagavond niet alleen deel aan de Oscar-uitreiking, de acteur heeft ook meteen een hond geadopteerd. Actrice Jamie Lee Curtis nam twee honden mee naar de uitreiking om aandacht te vragen voor het grote aantal honden dat in Amerika in een asiel verblijft. Travolta hoorde dat en besloot dat zijn zoon Ben wel een nieuw vriendje kon gebruiken.dinsdag om 04:35maandag om 15:45HondenliefdeNicolette Kluijver is dolgelukkig met haar hond Joep. Daarom zet ze het dier in de spotlights. “Deze schat maakt mij iedere dag zo vrolijk”, laat de presentatrice weten.maandag om 11:41Hartstikke zonnigGeraldine Kemper heeft een genietmomentje. De presentatrice zit met haar felgele jas in de felle zon. Ze wenst iedereen een fijne maandag.maandag om 09:53Oscar-feestjeWillow Smith, de dochter van Will Smith, viert de Oscar die haar vader won voor zijn rol in King Richard. De zangeres was samen met haar vader en de rest van het gezin te gast bij een feest na afloop van de awardshow. Ze hadden vast genoeg om over na te praten. Tijdens de Oscar-uitreiking besteeg Will Smith het podium om Chris Rock een klap te verkopen, nadat de comedian een grap over zijn vrouw Jada Pinkett-Smith had gemaakt.maandag om 05:33Klimmen en klauterenNikkie Plessen heeft een enerverende zondag achter de rug. De 36-jarige modeondernemer is samen met haar kinderen wezen klimmen in het Amsterdamse Bos.maandag om 05:31Gouden uurDuncan Laurence weet heel goed wanneer je een selfie moet maken: wanneer de zon begint te zakken. De zanger maakt volop gebruik van het gouden uur.maandag om 05:31Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here