NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 30 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , YouTuber Dee van der Zeeuw in verwachting van eerste kindje 29 maart 2022 16:55 29-03-22 16:55 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 58 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , YouTuber Dee van der Zeeuw is in verwachting. Ze laat op Instagram weten dat ze samen met haar vriend Lars haar eerste kindje verwacht. De 24-jarige Van der Zeeuw deelt een foto van haar en haar vriend, waarop haar buik te zien is. “September 2022”, staat bij de foto.In november deelde Van der Zeeuw, die jarenlang een relatie had met vlogger Enzo Knol, het nieuws dat ze drie miskramen had gehad. “Dit is nieuws dat je eigenlijk niet wil delen, maar helaas wel de werkelijkheid is”, schreef ze toen.”2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit.” Dee van der Zeeuw kondigt haar zwangerschap aan via Instagram. (Foto: Instagram Dee van der Zeeuw) Dee van der Zeeuw kondigt haar zwangerschap aan via Instagram. (Foto: Instagram Dee van der Zeeuw) , Dee van der Zeeuw kondigt haar zwangerschap aan via Instagram. (Foto: Instagram Dee van der Zeeuw) , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here