NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 29 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Oscar-genomineerden zijn nu lord of lady door goodiebag van 140.000 dollar 28 maart 2022 13:26 28-03-22 13:26 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 139 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Alle voor een Oscar genomineerde acteurs en actrices hebben dit jaar een goodiebag ter waarde van 140.000 dollar (127.372 euro) gekregen. Ook de genomineerden in de categorie beste regisseur hebben een tasje met daarin een dure vakantie, gouden chocolaatjes en een stuk land in Schotland gekregen. Denzel Washington, Will Smith, Judi Dench en Steven Spielberg kregen de tasjes tijdens de uitreiking van de Academy Awards in de nacht van zondag op maandag. In totaal 25 genomineerden hebben zo’n tas meegekregen.Daarin zitten elk jaar bijzondere cadeaus, maar het stuk land in Schotland leidde al voor de ceremonie tot woede onder de Schotten. Iedere genomineerde mag zich nu lord, laird of lady van Glencoe noemen: dat is onderdeel van het bezit van een stuk land in het gebied. Schotten waren daar woedend over: zij vinden dat hun land niet zomaar weggegeven mag worden, maar een petitie hielp niet.In het pakket zitten verder een meerdaagse vakantie in een kasteel in Schotland, een speciaal huidverzorgingspakket dat gebaseerd is op salades, enkele flessen wodka en de mogelijkheid om voor 15.000 dollar aan liposuctie te laten uitvoeren.Naast de gouden chocolaatjes zit er ook een olijfolie met bladgoud en een hele lading multivitamines in.Of de acteurs, actrices en regisseurs de cadeaus ook aannemen is niet bekend. TMZ ontdekte dat het pakket de sterren op een flinke aanslag van de belastingdienst kan komen te staan. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here