Kijkt u in de app? Duw bovenaan op het tabblad fase per fase voor het volledige verhaal.

Fase per fase

 1. vooraf, 23 uur 36.

  Hervé Koffi keept morgen voor zijn vaderland.

 2. vooraf, 23 uur 34. Burkina Faso nu wel op z'n best. Donderdag verloor Burkina Faso met 5-0 van Kosovo, maar toen speelden ze zonder een pak sterkhouders. Verschillende toppers sloten pas bij de groep aan in Brussel. Het gaat onder meer om kapitein Bertrand Traoré (Aston Villa), vice-kapitein Issoufou Dayo (Berkane) en Charleroi-doelman Hervé Koffi. Troyes-verdediger Issa Kaboré (ex-KV Mechelen) haakte geblesseerd af. .

  Burkina Faso nu wel op z'n best

  Donderdag verloor Burkina Faso met 5-0 van Kosovo, maar toen speelden ze zonder een pak sterkhouders. Verschillende toppers sloten pas bij de groep aan in Brussel.

  Het gaat onder meer om kapitein Bertrand Traoré (Aston Villa), vice-kapitein Issoufou Dayo (Berkane) en Charleroi-doelman Hervé Koffi.

  Troyes-verdediger Issa Kaboré (ex-KV Mechelen) haakte geblesseerd af.

 3. vooraf, 23 uur 33.

  Abdoul Tapsoba (r) kent u als aanvaller van Standard.

 4. vooraf, 23 uur 33.

  Lachende gezichten op training bij Burkina Faso.

 5. vooraf, 23 uur 32.

  Charleroi-doelman Hervé Koffi groet de aanwezigen.

 6. vooraf, 20 uur 20. Hans Vanaken: “Ik speel morgen voor België, niet voor Club Brugge”. Het stadion van Anderlecht vormt morgen het decor voor België – Burkina Faso. Voor Club-speler Hans Vanaken maakt dat weinig uit. “Neen, het verandert niks”, stelt de spelmaker. “Ik speel in Anderlecht voor de Rode Duivels en niet voor Club Brugge. Laat ons hopen dat ze naar het truitje kijken.” Vanaken is geen kenner van Burkina Faso. “Heel veel weet ik niet over ze”, moet hij toegeven. “Wel dat ze het goed gedaan hebben op de Afrika Cup en dat ze graag een op een spelen.” .

  Hans Vanaken: “Ik speel morgen voor België, niet voor Club Brugge”

  Het stadion van Anderlecht vormt morgen het decor voor België – Burkina Faso. Voor Club-speler Hans Vanaken maakt dat weinig uit.

  “Neen, het verandert niks”, stelt de spelmaker. “Ik speel in Anderlecht voor de Rode Duivels en niet voor Club Brugge. Laat ons hopen dat ze naar het truitje kijken.”

  Vanaken is geen kenner van Burkina Faso. “Heel veel weet ik niet over ze”, moet hij toegeven. “Wel dat ze het goed gedaan hebben op de Afrika Cup en dat ze graag een op een spelen.”

 7. vooraf, 20 uur 18.

  Laat Hans Vanaken zich morgen opnieuw zien? Zaterdag scoorde hij in Ierland.

 8. vooraf, 20 uur 17. Bondscoach Roberto Martinez blikt vooruit naar de interland.

  Bondscoach Roberto Martinez blikt vooruit naar de interland

 9. vooraf, 18 uur 12. Mignolet naar huis, Meunier op bezoek. Roberto Martinez mag een dag voor de wedstrijd 24 spelers op training verwelkomen. Doelman Simon Mignolet verliet de selectie. Hij werd een week geleden voor de tweede keer vader en keerde terug naar huis voor een beetje extra tijd met de familie. Matz Sels zal hem dinsdag in doel zal vervangen. Dedryck Boyata trainde indoor. Hij blijft wel bij de kern. De niet-geselecteerde Thomas Meunier kwam op zijn vrije dag een kijkje nemen op de training in Tubeke. Meunier telt 54 caps en kreeg zo deze interlandperiode rust van de bondscoach. .

  Mignolet naar huis, Meunier op bezoek

  Roberto Martinez mag een dag voor de wedstrijd 24 spelers op training verwelkomen.

  Doelman Simon Mignolet verliet de selectie. Hij werd een week geleden voor de tweede keer vader en keerde terug naar huis voor een beetje extra tijd met de familie. Matz Sels zal hem dinsdag in doel zal vervangen.

  Dedryck Boyata trainde indoor. Hij blijft wel bij de kern.

  De niet-geselecteerde Thomas Meunier kwam op zijn vrije dag een kijkje nemen op de training in Tubeke. Meunier telt 54 caps en kreeg zo deze interlandperiode rust van de bondscoach.

 10. vooraf, 18 uur 11.

  Charles De Ketelaere (m) heeft het naar zijn zin.

 11. vooraf, 18 uur 11.

  Youri Tielemans en Wout Faes spelen dinsdag nog een keer in Anderlecht.

 12. vooraf, 18 uur 11.

  Christian Benteke wil graag scoren tegen Burkina Faso.

 13. vooraf, 18 uur 10.

  Komen Sambi Lokonga en Dante Vanzeir in actie?

 14. vooraf, 18 uur 09.

  Met 54 caps is Thomas Meunier te ervaren voor deze oefeninterlands. De flankspeler van Dortmund komt wel een kijkje nemen op de training in Tubeke.

 15. vooraf, 18 uur 08.

  Rode Duivels

  Matz Sels neemt plaats van Simon Mignolet in tegen Burkina Faso