NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 28 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Nieuwe relatie Rachel Hazes: dit weten we over haar liefdesleven na André 13 januari 2022 20:20 13-01-22 20:20 Laatste update: 12 uur geleden Update: 12 uur geleden 43 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rachel Hazes is nu officieel “het meisje” van No Surrender-oprichter Klaas Otto. De weduwe van André Hazes heeft sinds het overlijden van de zanger wel gedatet en een paar vaste relaties gehad, maar echt liefdesgeluk vond ze niet meer. Natuurlijk was het huwelijk van André en Rachel Hazes lang niet altijd een sprookje, maar de liefde was wel echt. Na het overlijden van de zanger in 2004 heeft de weduwe dan ook altijd duidelijk gemaakt: André blijft nummer één. Zo verliefd als ze op André was, is naar eigen zeggen met niets te vergelijken. Al waren er een paar mannen die dichtbij kwamen.Zo kreeg Hazes in 2008 een relatie met de Italiaan Niccolò Armaroli. Hun relatie strandde definitief in 2011. Achteraf denkt Hazes, die nog steeds goed bevriend is met Armaroli, dat ze hem nooit een eerlijke kans heeft kunnen geven, zo kort na het overlijden van haar man. “We waren verliefd, maar ik was nog te veel met André bezig. En dat terwijl Niccolò eigenlijk de ideale man voor mij is.”Een liefdesreünie bleef uit, al gunt Hazes Armaroli alle geluk in de liefde. “Maar niet met mij”, zei ze in 2020 tegen Story. In die tijd was Hazes net bekomen van een andere relatie: die met Mike. Een man met wie ze haar leven graag had willen delen, maar die er volgens de weduwe flink wat geheimen op nahield.”Ik had nooit meer verwacht dat ik nog een keer zo verliefd zou worden”, aldus Hazes over Mike. “En ik merk ook dat ik, op André na, niet eerder zo verliefd op een man ben geweest.” Toch strandde de relatie al snel. Sterker nog: het eindigde in een verschrikkelijke teleurstelling. “Niemand heeft doorgehad wat voor man hij echt was. Ik niet, en de mensen om mij heen ook niet”, vertelde Hazes na de breuk.Kort na de relatiebreuk bleek dat Mike door twee van zijn exen werd aangeklaagd voor oplichting. Of Hazes zelf ook slachtoffer is geworden, heeft ze altijd in het midden gelaten. “Laat ik het voorzichtig zeggen: ik hoef hem nóóít meer te zien. Daarvoor staat er bij mij te veel op het spel.”Of Klaas Otto wel de ware is, moet nog blijken. De oprichter van motorclub No Surrender hoeft in ieder geval niet te verwachten dat Hazes alles zal laten voor de liefde. “Ik wil die aardappels wel op tafel zetten, maar niet om 18.00 uur”, aldus Hazes eerder over relaties. Ze heeft er door alle werkzaamheden rondom de erven van haar man en haar theeboetiek in Amstelveen gewoon geen tijd voor. “Dan kun je beter voor de korte pijn gaan dan de lange ellende.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here