NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 27 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Huishoudster eist 250.000 dollar van zangeres Brandy voor 'onrechtmatig ontslag' 26 maart 2022 21:02 26-03-22 21:02 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een voormalige huishoudster van Brandy heeft de zangeres aangeklaagd omdat ze naar eigen zeggen is ontslagen omdat ze te oud was. De vrouw zegt dat er sprake is van “onrechtmatig ontslag” en “het schenden van de arbeidswetten”. De voormalige huishoudster eist een schadevergoeding van ruim 250.000 dollar (zo’n 227.600 euro). Dat meldt People, die documenten van de zaak heeft ingezien.De huishoudster beweert dat de 43-jarige zangeres, onder meer bekend van de hit The Boy Is Mine, de arbeidswetten van de staat Californië heeft geschonden. “Waaronder het niet betalen van het minimumloon en onbetaalde rustmomenten en eetpauzes”, schrijft People. Bovendien zou de vrouw nog twee gewerkte dagen uitbetaald moeten krijgen.De huishoudster was sinds 2002 in dienst bij de Come a Little Closer-zangeres en zou 125 dollar (113,81 euro) per dag verdiend hebben. Brandy Norwood, zoals de zangeres volledig heet, heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here