NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 25 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Zoontje Marlijn Weerdenburg huilt om moeder op tv 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 2 dagenKan wel jankenMarlijn Weerdenburg is genomineerd voor een Musical Award dankzij haar hoofdrol in de musical Diana & Zonen. De actrice kreeg het nieuws live op televisie te horen en laat op Instagram weten dat ze wel kan janken. Haar zoontje Sammie deed dat al in haar plaats. Hij barstte in tranen uit toen hij zijn moeder op televisie zag.over één dagTerug in de tijdNicolette Kluijver heeft een heel oude foto van zichzelf en haar twee voormalige Spuiten en Slikken-collega’s Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper teruggevonden. De inmiddels 37-jarige Kluijver vond destijds dat ze er leuk op stond, maar daar denkt ze nu anders over.over één dagBakje fruit en theeSuzan & Freek hebben concerten in Hengelo en Den Haag moeten afzeggen, omdat Suzan een keelontsteking heeft. Er wordt wel goed voor de zangeres gezorgd. “Gelukkig hebben Freek en ik dezelfde baan en is hij nu dus ook vrij en kan hij me nu dus elke seconde van de dag alles aandragen”, zegt Suzan, die getrakteerd wordt op een kop thee en een bakje fruit.over één dagover 17 uurBlij in VenetiëJeangu Macrooy maakt momenteel een mooie reis door Venetië en deelt een vrolijke foto op Instagram. “Zoals je aan mijn gezicht ziet, stelt Venetië niet teleur”, zegt de 28-jarige zanger.een paar seconden geledenAl vijftien jaarLinda Hakeboom is al vijftien jaar gelukkig met haar vriend Rolf, die haar ook bijstaat in moeilijke tijden. De van kanker herstellende Linda en haar partner laten op Instagram zien hoe blij ze met elkaar zijn. “Vijftien jaar later.”44 minuten geledenOp rozenYolanthe Cabau plaatst een foto van haar vakantie in Egypte. Haar volgers maken zich zorgen of het niet wat warm is in een lange jurk, maar de actrice lijkt op rozen te zitten.5 uur geledenNoodlandingMiley Cyrus is met de schrik vrijgekomen. De zangeres zat in een vliegtuig dat in een plotselinge storm terechtkwam en geraakt werd door de bliksem. Ze laat haar fans op Instagram weten dat ze oké is. “Mijn crew, band en familie die met me meereizen zijn allemaal veilig na een noodlanding”, schrijft ze. Cyrus was op weg naar Paraguay, maar daar is ze door de storm nog niet aangekomen.7 uur geledenHelemaal blijRachel Hazes is gelukkig: ze is sinds kort officieel samen met Klaas Otto en deelt op sociale media hoe dat eruitziet. “Ik draag de lach die jij mij gegeven hebt”, schrijft ze erbij.7 uur geledengisteren om 16:20Een jaar samenThomas Berge en zijn vriendin Elianne Zweipfenning vieren dinsdag dat ze een jaar samen zijn. De zanger kondigde een jaar geleden aan dat hij een relatie heeft met de presentatrice van het platform RUMAG. Ze stralen samen in de zon en verwachten er nog veel jaren aan vast te plakken. “1 year and counting baby”, zegt Elianne.gisteren om 12:32Het is zoverEdsilia Rombley moet eraan geloven: een bril. De zangeres merkt dat haar ogen achteruitgaan nu ze ouder wordt, dus is het tijd voor een hulpmiddel. Echt helemaal op haar gemak met een bril is ze nog niet.gisteren om 09:31Mea culpaBirgit Schuurman biedt Marc-Marie Huijbregts haar excuses aan. De actrice en zangeres zei enkele maanden geleden in een interview met LINDA. dat ze het onaantrekkelijk vindt als een man een stem als Huijbregts heeft. In zijn podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets noemde de comedian dat “voice-shaming”. Nadat Schuurman op Huijbregts uitspraak werd geattendeerd, stuurde ze hem een berichtje. De zangeres schrijft dat het “niet tof” is wat ze over zijn stem heeft gezegd. “Mea culpa. Iedereen is anders en dat is maar goed ook”, aldus Schuurman. “Ik beloof beterschap.”gisteren om 05:20Genieten van het paradijsKim Kardashian is weer eens een paar dagen weggeweest naar een prachtige plek ergens op aarde. De realityster deelt wat foto’s op Instagram van zichzelf in badpak en schrijft erbij dat ze “droomt van het paradijs”.maandag om 16:05Tweede kindje voor Danny FrogerDanny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Wilten verwachten hun tweede kind. Het stel deelt dat blije nieuws maandag op Instagram. “We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus!”. De tweejarige dochter Fallon van de zanger laat het zien op de foto die ze delen.maandag om 16:05maandag om 11:46Het is ook nooit goedBridget Maasland is het wel zat, dat eeuwige commentaar op haar uiterlijk. Op Instagram deelt de presentatrice twee foto’s van verschillende momenten op de dag: bij de één kreeg ze te horen dat ze zo’n goede kont heeft, bij de ander waren de reacties juist dat haar kont niet groot genoeg is. “Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’.”maandag om 08:19Flink ziek Het zoontje van André Hazes is flink ziek geweest en heeft zijn vader en oma ook aangestoken. Monique Westenberg laat op Instagram weten dat de vijfjarige jongen last had van koorts, weinig eetlust en buikgriep, maar zich na anderhalve week eindelijk weer wat beter voelt.maandag om 05:18Vliegen met TravoltaVanuit Nederland kun je rondgevlogen worden door de koning, maar in de Verenigde Staten kan het zomaar zijn dat John Travolta je piloot is. De wereldberoemde acteur vliegt al jaren, maar nu is hij ook bevoegd in een 737 te vliegen en dus kan hij er ineens een heleboel passagiers bijkrijgen.maandag om 05:15Een pizzafeestjeIn huize Krabbé weten ze hoe je het weekend goed afsluit: met een heleboel pizza’s. En die maken Martijn Krabbé en zijn familie gewoon zelf.maandag om 05:13De VlielandclubLeco van Zadelhoff geniet van een avondje weg met vier vriendinnen. De club, waar Leontine Borsato en Caroline Tensen bijzitten, is ontstaan na een weekendje Vlieland. Daarom noemen ze zich de Vlielandclub. Alleen Yvonne Brandsteder, de vrouw van Ron, ontbreekt.maandag om 05:13Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here