NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 23 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Justin Bieber ziet af van rechtszaak tegen vrouwen die hem beschuldigden van wangedrag 23 maart 2022 10:15 23-03-22 10:15 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 12 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Justin Bieber ziet af van de aanklacht die hij had ingediend tegen twee vrouwen die hem beschuldigen van seksueel wangedrag. Waarom de zanger heeft besloten de zaak te laten vallen, is volgens Billboard onduidelijk. In 2020 beschuldigden twee vrouwen de Canadese artiest van seksueel wangedrag in diverse berichten op Twitter. De incidenten zouden in 2014 en 2015 hebben plaatsgevonden, Bieber heeft altijd ontkend.In februari werd nog bekend dat de advocaten van Bieber in gesprek waren met een van de vrouwen, maar dat het niet tot een schikking kwam. Met de andere vrouw zijn nooit gesprekken gevoerd. Deze ‘Danielle’ is nooit gevonden. Daarom zou in mei een rechtszaak plaatsvinden.De advocaten van de zanger beschuldigden de vrouwen er eerder van leugens te verspreiden en misbruik te maken van een situatie waarin meerdere vrouwen naar buiten kwamen met verhalen over wangedrag van mannen op de werkvloer.Heb jij zelf behoefte om te praten over jouw ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag? Je kunt gratis en anoniem contact opnemen met onder andere Centrum Seksueel Geweld: 0800-0188. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here