NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 24 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Instagram laat na update de nieuwste foto's weer als eerste zien 23 maart 2022 16:47 23-03-22 16:47 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 24 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Instagram maakt het na vijf jaar weer mogelijk om foto’s en video’s op chronologische volgorde te laten zien. Gebruikers van de app moeten de functie wel zelf aanzetten. In 2016 stopt Instagram met het chronologisch weergeven van berichten op de tijdlijn. Het bedrijf maakte vanaf dat moment gebruik van een algoritme dat bepaalde welke foto’s en video’s het meest relevant voor de gebruiker waren. Die kwamen vervolgens bovenaan te staan.Daardoor kwam het voor dat oudere berichten bovenaan kwamen te staan. Veel gebruikers klaagden ook dat ze berichten van vrienden niet meer op hun tijdlijn zagen verschijnen.Vorig jaar in december kondigde Instagram al aan om het oude overzicht weer terug te brengen. Het bedrijf is momenteel bezig om de update wereldwijd beschikbaar te stellen. Het kan dus zijn dat je er even op moet wachten. Negatief zelfbeeld door Instagram Na de update kunnen gebruikers zelf kiezen welke tijdlijn ze gebruiken. Dat kan door op het Instagram-logo te tikken. Vervolgens zijn er drie opties. Een ervan is het algoritme-overzicht, daarna kun je kiezen voor ‘Volgend’ en ‘Favorieten’.Het Volgend-overzicht is de chronologische weergave, met de nieuwste berichten bovenaan. Daarnaast kun je tot vijftig accounts als favoriet aanmerken voor het Favorieten-overzicht. Berichten van die accounts komen hoger in de tijdlijn te staan. Anderen kunnen niet zien wie er als favoriet zijn aangemerkt.Met de keuzemogelijkheden krijgen gebruikers meer invloed op wat ze te zien krijgen. Ook komt Instagram zo tegemoet aan kritiek die eerder op de app werd geuit. Zo bleek dat berichten die Instagram aan tieners voorschotelden in veel gevallen negatief voor hun zelfbeeld waren. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here