NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 22 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zweden: twee schoolmedewerkers overleden na messteken door student 22 maart 2022 02:04 22-03-22 02:04 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twee vrouwen zijn maandagmiddag overleden nadat een 18-jarige student hen met een mes had neergestoken op een middelbare school in de Zweedse stad Malmö, meldt persbureau AFP. De verdachte is gearresteerd, zegt de politie. De twee vijftigplussers werkten voor de school in het centrum van Malmö. Volgens lokale media heeft de verdachte zelf het alarmnummer gebeld. Hij zou hebben gezegd waar hij was, dat hij zijn wapen had neergelegd en dat hij twee mensen had gedood.De man was volgens Zweedse media gewapend met een mes en een bijl. Kort na de aankomst van de politie is hij zonder problemen gearresteerd, aldus de politie. Over zijn motief is niets bekend. Op het moment van de aanval waren er zo’n vijftig mensen in het schoolgebouw aanwezig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here