NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 22 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en Thomas Acda beroofd in San Francisco 22 maart 2022 17:10 22-03-22 17:10 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 53 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en Thomas Acda zijn bij hun reis naar San Francisco als voorbereiding op De Vrienden van Amstel LIVE bestolen. Ze waren in de Amerikaanse stad om een speciaal nummer te schrijven voor de nieuwe concertreeks in mei. De drie artiesten werden bij de Golden Gate Bridge in San Francisco bestolen, zei Kraantje Pappie dinsdag tijdens een persmoment voor De Vrienden van Amstel LIVE. Hun auto was volledig geplunderd. “Alles was weg. Laptops, paspoorten, creditcards, tassen”, vertelt Alex van der Zouwen, zoals Kraantje Pappie voluit heet.De drie zijn ondanks het incident enorm blij met het eindresultaat van het nummer Missen Zou, dat ze in Amerika schreven. Ze denken dat het weleens serieuze concurrentie kan worden voor het nummer Als Ik Je Weer Zie van Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon.Dat nummer werd vorig jaar januari uitgebracht als themalied van De Vrienden van Amstel LIVE, maar werd vanwege de coronapandemie nooit voor een groot publiek gespeeld. De komende editie gaat dat voor het eerst gebeuren, aldus Van der Zouwen.De Vrienden van Amstel LIVE keert in mei met acht shows terug in Rotterdam Ahoy. De shows stonden eigenlijk voor januari gepland, maar door de coronamaatregelen werd de reeks toen geannuleerd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here