NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 22 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Hans Kazàn ontslagen uit het ziekenhuis: 'Ik ben gruwelijk blij' 21 maart 2022 16:55 21-03-22 16:55 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 61 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Hans Kazàn is na bijna twee weken in het ziekenhuis in het Spaanse Marbella weer thuis. De 68-jarige illusionist werd zondag uit het ziekenhuis ontslagen. Hij werd twee weken geleden opgenomen omdat hij ernstig verzwakt was. “Het was een heftige tocht”, zegt Kazàn. “Maar ik heb het licht aan het einde van de donkere tunnel weer gevonden. Ik ben gruwelijk blij.”Artsen in het ziekenhuis in Spanje, waar de illusionist en zijn vrouw wonen, konden een tijdlang niet ontdekken wat hem mankeerde. Uiteindelijk bleek het om overtollig maagzuur te gaan.”Het begon gewoon met misselijk zijn en overgeven, maar het ging niet over. Na twee weken werd ik hopeloos. Dit houdt geen mens vol, dacht ik. Toen heeft mijn vrouw me naar het ziekenhuis gestuurd”, blikt hij terug. ‘Ik bleek allergisch te zijn voor medicijnen die ik slik’ Daar moest Kazàn aan het infuus en kreeg hij allerlei onderzoeken. “Spaanse ziekenhuizen zijn heel precies, dus ze wilden alles uitsluiten. Ik kreeg een hersenscan en mijn borstkas werd onderzocht. Maar ik bleek gelukkig geen enge dingen te hebben, maar overtollig maagzuur. Ik bleek allergisch te zijn voor de medicijnen die ik slik. Daar ben ik meteen mee gestopt.”Inmiddels is Kazàn thuis in zijn blokhut in Zuid-Spanje en gaat het veel beter met hem. “Nu is het vooral aansterken en voorzichtig weer wat meer gaan eten.”In april hoopt hij naar Nederland te reizen voor een optreden in Dokkum. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here