NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 22 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Amanda Bynes na negen jaar niet meer onder toezicht van ouders 22 maart 2022 20:09 22-03-22 20:09 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een Amerikaanse rechter heeft dinsdag na bijna negen jaar een einde gemaakt aan het curatorschap van actrice Amanda Bynes. Al die jaren bepaalde haar vader en moeder haar leven, maar door de beslissing van de rechter staat de actrice niet langer meer onder het toezicht van haar ouders. Een maand geleden vroeg de 35-jarige actrice een rechter om het curatorschap van haar ouders te beëindigen. Haar moeder steunde dit verzoek. De actrice stond sinds haar 27e onder curatele.”Lynn is heel erg trots op de ontwikkeling die Amanda de laatste jaren heeft gemaakt en kijkt uit naar de volgende fase in haar leven”, aldus de advocaat van Lynn Bynes tegen E!online.Bynes was al op jonge leeftijd op televisie te zien en kreeg in 1999 haar eigen The Amanda Show. Miljoenen kinderen van over de hele wereld groeien op met de sketches die de actrice maakt in het kinderprogramma op Nickelodeon. Bynes dreigde hond in brand te steken In 2010 was Bynes het acteren beu en ging ze met “acteerpensioen”. Wat volgde was een serie bizarre voorvallen. Zo plaatste ze via Twitter woedende berichten, waarin ze uithaalde naar verschillende mensen en werd haar hond van haar afgenomen omdat ze dreigde hem in brand te steken. Ook kampte ze met verslavingen.Omdat Bynes niet in staat bleek voor zichzelf te zorgen, kregen haar beide ouders het curatorschap over haar leven. Dat betekende dat ze mochten beslissen over de financiën van hun dochter, maar ook over haar medische trajecten.Nu het curatorschap is opgeheven, kan Amanda Bynes onder meer gaan trouwen met haar verloofde Paul Michael en zelf beslissen waar ze wil wonen. Eerder deze maand bedankte de actrice haar fans voor hun steun. Zie ook: Amanda Bynes wil einde aan curatorschap: waarom het anders is dan bij Britney , Zie ook: Amanda Bynes wil einde aan curatorschap: waarom het anders is dan bij Britney , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here