NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 21 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rachel Hazes en No Surrender-oprichter Klaas Otto bevestigen relatie 20 maart 2022 13:06 20-03-22 13:06 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 19 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , No Surrender-oprichter Klaas Otto en Rachel Hazes hebben via Instagram laten weten een relatie te hebben. De weduwe van André Hazes plaatste zaterdagavond een zoenfoto met Otto, waarna hij liet weten dat Hazes “zijn meisje” is. De twee lieten eerder dit jaar al weten het “gezellig” te hebben samen. Hazes vertelde destijds aan Story dat de relatie nog pril was. “Wat de toekomst brengt, moeten we afwachten.”Zaterdag plaatste Hazes een zoenfoto met Otto. “Geen woorden nodig”, schreef Hazes bij de foto.Niet lang nadat de foto was geplaatst, werd het account van Otto gehackt. Er verschenen onder meer hatelijke berichten richting Hazes en berichten waarin werd gesuggereerd dat Otto een relatie zou hebben met een andere vrouw.De No Surrender-voorman beschuldigde zijn ex-vriendin van het hacken van zijn account en liet zondag in een video weten: “Beste volgers, dit slaat nergens op. Luister, Rachel Hazes is mijn meisje.”Otto werd in 2018 veroordeeld voor onder meer bedreiging, afpersing en witwassen. Hij kreeg een celstraf van zes jaar opgelegd, maar ging daartegen in beroep. In het voorjaar van 2020 kwam hij weer vrij, na ruim drie jaar in voorarrest te hebben gezeten. Zie ook: Rachel Hazes datet: dit weten we over haar liefdesleven na overlijden André , , Zie ook: Rachel Hazes datet: dit weten we over haar liefdesleven na overlijden André , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here