NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 21 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Britney Spears terug op Instagram na kortstondig vertrek 19 maart 2022 11:00 19-03-22 11:00 Laatste update: 20 uur geleden Update: 20 uur geleden 20 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Britney Spears is weer teruggekeerd op Instagram. De zangeres was woensdag plotseling onvindbaar op Instagram, maar twee dagen later heeft de Amerikaanse weer talloze foto’s en een video geplaatst. Een reden voor haar vertrek of terugkeer heeft Spears niet gegeven. Op de foto’s, die in verschillende posts worden gedeeld, is te zien dat de zangeres in haar woonkamer poseert.Talloze fans reageren onder de posts met berichten als “We hebben je gemist”. De video laat de buik van een zwangere vrouw zien, wier kindje schopjes geeft. Talloze fans vragen onder de post of het om een hint gaat en Spears zwanger is.Dit was niet de eerste keer dat Spears haar account verwijderde. In september, vlak nadat haar vader Jamie was teruggetreden als haar curator, was dat ook het geval. De zangeres liet toen op Twitter weten dat ze een socialemediapauze inlaste om haar verloving te vieren. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here