NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 19 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Telegram in Brazilië geblokkeerd wegens verspreiden desinformatie 19 maart 2022 03:28 19-03-22 03:28 Laatste update: 38 minuten geleden Update: 38 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is niet te spreken over de beslissing van het Hooggerechtshof om de berichtendienst Telegram in Brazilië te blokkeren. De uitspraak is volgens hem “ontoelaatbaar” en brengt de “vrijheid” van Brazilianen in gevaar.Rechter Alexandre de Moraes besloot tot de blokkade van Telegram omdat het bedrijf weigerde berichten te verwijderen die in zijn ogen desinformatie bevatten. “De rechter heeft niet opgetreden tegen de twee of drie mensen die volgens hem zouden moeten worden geblokkeerd, dus besloot hij 70 miljoen mensen te treffen. Wat op het spel staat, is onze vrijheid”, aldus Bolsonaro.Telegram is een van de belangrijkste kanalen die de rechtse politicus gebruikt voor zijn verkiezingscampagne. Hij hoopt in oktober herkozen te worden als president. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here