NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 17 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Gerard Ekdom is verkleed als Boy George 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 2 minuten geleden Update: 2 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 2 dagenEven Boy GeorgeGerard Ekdom heeft zich een nieuwe look laten aanmeten: hij is voor even Boy George. Ook zijn Radio 10-collega Evelien de Bruijn is een transformatie ondergaan om de 80’s week te vieren: zij is voor even Madonna.over 2 dagenSamen op een selfieCatherine Zeta-Jones en haar man Michael Douglas zijn op pad en een selfie in de auto mag dan blijkbaar niet ontbreken.over 2 dagenStaat alles er op?Dua Lipa en Megan Thee Stallion hebben samen een clip opgenomen en dan kun je maar beter zeker weten dat alles er ook echt is. De zangeres en de rapper kijken daarom nog even mee met de regisseur.over 2 dagenRommelige dagHet is een rommelige dag voor Olcay Gulsen. De presentatrice dacht vandaag alleen een interview te hebben, maar daar bleek ook nog een fotoshoot aan vast te zitten. Gelukkig was er een stylist in de buurt die snel wat nieuwe kledingstukken kon langsbrengen. Na een likje verf in de visagie is het allemaal goed gekomen met de shoot, laat Gulsen weten op Instagram.over één dagKlein gelukYolanthe Cabau is met weinig gelukkig. De presentatrice vindt niets zo fijn als het kijken naar de zonsondergang. Op Instagram deelt ze hoe dat tafereel eruitziet in Egypte.over één dagover één dagCamp NouMaan is in Spanje en een bezoek aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona, kan dan niet uitblijven.over één dagMet cowboyhoedHalina Reijn heeft haar eigen film Bodies Bodies Bodies in première zien gaan op het grote festival South by Southwest in de Texaanse stad Austin. De filmmaakster is ongelofelijk trots en deelt op Instagram diverse foto’s van de première. De cowboyhoed maakte haar outfit voor het speciale moment compleet.een paar seconden geledenDrie jaar gelukRolf Sanchez is drie jaar samen met zijn vriendin Sophia Mason en dat liet het stel niet ongemerkt voorbijgaan. De zanger verraste zijn vriendin met een boottocht op de Amsterdamse grachten en trakteerde haar op een taart met drie kaarsjes. “Drie jaar vol geluk”, schrijft de dertigjarige artiest bij een reeks foto’s.een paar seconden geledenHij past weerEva Koreman is blij: na de bevalling van haar dochter kan ze haar lievelingsoutfit weer aan. “Als ik mijn adem inhoud en niet beweeg, pas ik weer in mijn favoriete spijkerpak”, schrijft de NPO 3FM-dj.een paar seconden geledenHet is dinsdagRuud de Wild was afgelopen weekend op bezoek in Marrakesh, omdat zijn vriendin Olcay Gulsen daar voor werk moest zijn. De radiomaker blikt terug op dat tripje en maakt er niet te veel woorden aan vuil. “Dinsdag en meer zeg ik niet.”een paar seconden geledeneen paar seconden geledenGentlemanGeorgina Verbaan kan rustig lunchen op de set van Klem, terwijl Jacob Derwig haar beschermt tegen de zon. Een echte gentleman. De twee acteurs zijn samen met Barry Atsma de hoofdrolspelers in de filmversie van hitserie, waarvan de op­na­mes nu bezig zijn.gisteren om 11:12Aan de koffieCaroline Tensen is er klaar voor: een nieuwe week met een maandag vol vergaderingen. De presentatrice gaat het positief tegemoet met haar kopje koffie in de hand.gisteren om 11:10Op bezoek bij AndréKees Tol was afgelopen weekend een van de eerste gasten van het programma Doorbakken en was daar heel blij mee. De presentator is namelijk groot fan van André van Duin.gisteren om 07:32Heerlijk even wegQuinty Trustfull heeft het ontzettend naar haar zin gehad in Spanje. De presentatrice heeft niet alleen zon, maar ook ontzettend veel sneeuw gezien. Na haar tripje is ze weer helemaal opgeladen voor een nieuwe werkweek.gisteren om 05:04HuisgenootjesGravin Eloise is met haar studerende huisgenootjes op stap op een zonovergoten dag. De post op Instagram komt een paar dagen nadat de negentienjarige gravin met verbijstering en een knipoog had gereageerd op het gerucht dat ze zwanger zou zijn van haar eerste kind. Het filmpje ging viraal op TikTok.gisteren om 05:04Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here