NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 17 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Artsen ontdekken dat Hans Kàzan overtollig maagzuur heeft: 'Enorm opgelucht' 17 maart 2022 09:26 17-03-22 09:26 Laatste update: 31 minuten geleden Update: 31 minuten geleden 16 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Doktoren hebben eindelijk ontdekt wat Hans Kazàn mankeert. De illusionist blijkt last te hebben van overtollig maagzuur en dat veroorzaakte misselijkheid, waardoor hij niets binnen kon houden. “We zijn met z’n allen erg opgelucht”, vertelt zijn zoon Steven Kazàn aan RTL Boulevard. “Mijn vader krijgt er nu medicatie voor. Als het aanslaat, is hij snel weer de oude en mag hij het ziekenhuis verlaten.”Kazàn werd vorige week opgenomen omdat hij ernstig verzwakt was. Artsen in het ziekenhuis in Spanje, waar de illusionist en zijn vrouw wonen, konden een tijdlang niet ontdekken wat hem mankeerde.Het bleek uiteindelijk overtollig maagzuur te zijn. “Elke keer als hij iets at of dronk, speelde dat op. Daardoor ontstonden er spasmes die de misselijkheid veroorzaakten en waardoor hij moest overgeven. Nu mag hij voorzichtig weer iets eten en hopen we dat hij snel opknapt.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here