NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 15 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Veel interesse voor Oekraïense les, volgens taalapp Duolingo 15 maart 2022 00:39 15-03-22 00:39 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Veel meer mensen willen Oekraïens leren via Duolingo, meldt de taalapp. Sinds het begin van de oorlog volgen wereldwijd bijna zes keer zoveel mensen de cursus. In Polen gingen zelfs negentien keer zo veel mensen Oekraïens leren, mogelijk vanwege het grote aantal Oekraïense vluchtelingen in dat land. De reclame-inkomsten van de Oekraïense cursus gaan volledig naar goede doelen, meldt topman Luis Von Ahn van het Amerikaanse bedrijf. Alle betaalde opties voor gebruikers in Rusland en Belarus zijn afgesloten. Duolingo verkoopt in die landen geen reclame meer, maar bewoners kunnen nog wel gebruikmaken van de gratis versie van de app.Oekraïense gebruikers hebben contact gezocht met Duolingo; een deel van hen leert nog steeds een taal, ondanks de oorlog. Zij lieten weten dat zij hun lessen wellicht moeten onderbreken.Duolingo gebruikt spelelementen om mensen terug te laten komen en daarbij zijn reeksen of ‘streaks’ erg belangrijk. Oekraïense gebruikers krijgen nu de ruimte om zonder gevolgen hun taallessen een dag over te slaan. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here