NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 15 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Streamingdiensten HBO Max en discovery+ worden in toekomst samengevoegd 14 maart 2022 18:23 14-03-22 18:23 Laatste update: 9 uur geleden Update: 9 uur geleden 84 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Streamingdiensten HBO Max en discovery+ worden in de toekomst samengevoegd tot één platform, kondigt Warner Bros. Discovery maandag volgens Variety aan. WarnerMedia en Discovery Inc. meldden vorig jaar samen verder te gaan als één bedrijf om zich onder meer gezamenlijk te focussen op streamingdiensten. Het gerucht dat de twee platforms worden samengevoegd ging daarom al langer rond.De fusie tussen de twee bedrijven is naar verwachting volgende maand afgerond. Het is voor het eerst dat de aankomende directeur van het bedrijf, Gunnar Wiedenfels, iets zegt over het samenvoegen van de streamingdiensten.Een andere mogelijkheid zou zijn geweest dat het bedrijf de twee platforms voortaan als bundel aanbiedt. Wiedenfels zegt dat de eerste stap tijdens de integratie “een vorm van bundeling” zal zijn, terwijl het nieuwe bedrijf zoekt naar de beste manier om de twee platforms samen te voegen.Wanneer de bundeling of het samenvoegen plaatsvindt, is nog niet duidelijk. Wiedenfels geeft daar geen details over. Op dit moment kosten HBO Max en discovery+ in Nederland respectievelijk 6 en 4 euro per maand. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here