NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 14 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Karsu genoot niet van succes door gestrande relatie wegens dubbelleven partner 14 maart 2022 18:01 14-03-22 18:01 Laatste update: 6 minuten geleden Update: 6 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het afgelopen jaar heeft Karsu grote successen gekend en is ze bij het grote publiek populair geworden door haar deelname aan Beste Zangers, maar echt genieten kon ze niet. In gesprek met LINDA vertelt de 31-jarige zangeres dat haar relatie strandde toen bleek dat haar partner een dubbelleven leidde en dat, door het verdriet en de stress, het succes niet zo belangrijk leek. “De pandemie kwam, mijn relatie strandde en daardoor verloor ik bijna het dak boven mijn hoofd, een aantal naasten werd ernstig ziek. Op sociale media hebben mensen vooral een lachende Karsu gezien, maar intussen liep alles mis. Mensen zeiden: ‘Wat ga je goed, hè? Al dat succes.’ En ik dacht: I couldn’t care less”, aldus de zangeres in gesprek met Rico Verhoeven in het blad.Karsu was 12,5 jaar samen met haar partner en ontdekte dat hij anders was dan ze dacht. “Hij leidde een dubbelleven. Ik ben daar pas achter gekomen tijdens de pandemie, omdat mijn concerten toen werden afgelast en ik ineens veel thuis was. Het is nog steeds heel erg pijnlijk, ik heb een heftige tijd achter de rug.”De zangeres, die geen verdere details geeft over het dubbelleven van haar ex, is daarna in therapie gegaan, waardoor ze nu het gevoel heeft dat ze er sterk is uitgekomen. Dat leek een tijd onmogelijk. “Er is een moment geweest dat ik langs de snelweg uit de auto ben gestapt en op mijn knieën heb zitten gillen. Maar toch heb ik mezelf bij elkaar weten te rapen en ben ik doorgegaan.”Door wat haar is overkomen weet Karsu nu hoe belangrijk het is over haar psychische welzijn te waken. “Ik heb besloten dat ik wat mij is aangedaan niet mag meenemen in het contact met andere mensen. Iedereen verdient een eerlijke kans. Tegelijkertijd heb ik geleerd om niet meer naïef of te lief te zijn. Ik kies eerst voor mezelf. Zoals mijn moeder zei: ‘In het vliegtuig moet je ook eerst je eigen zuurstofmasker opdoen’.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here