NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 14 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Caroline Tensen is klaar voor vergaderingen 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenAan de koffieCaroline Tensen is er klaar voor: een nieuwe week met een maandag vol vergaderingen. De presentatrice gaat het positief tegemoet met haar kopje koffie in de hand.een paar seconden geledenOp bezoek bij AndréKees Tol was afgelopen weekend een van de eerste gasten van het programma Doorbakken en was daar heel blij mee. De presentator is namelijk groot fan van André van Duin.2 uur geledenHeerlijk even wegQuinty Trustfull heeft het ontzettend naar haar zin gehad in Spanje. De presentatrice heeft niet alleen zon, maar ook ontzettend veel sneeuw gezien. Na haar tripje is ze weer helemaal opgeladen voor een nieuwe werkweek.5 uur geledenHuisgenootjesGravin Eloise is met haar studerende huisgenootjes op stap op een zonovergoten dag. De post op Instagram komt een paar dagen nadat de negentienjarige gravin met verbijstering en een knipoog had gereageerd op het gerucht dat ze zwanger zou zijn van haar eerste kind. Het filmpje ging viraal op TikTok.5 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here