NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 12 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Prinses Beatrix helpt op de kinderboerderij 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenOp de kinderboerderijPrinses Beatrix komt vandaag in actie voor #NLdoet. Ze helpt mee met het verfraaien van kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven, die midden in een woonwijk ligt. Mensen met een verstandelijke beperking verrichten daar de dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de jaarlijkse landelijke vrijwilligersactie steken mensen de handen uit de mouwen om anderen te helpen.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenCoole zonnebrilJan Dulles is er met het prachtige weer vandaag samen op uit met zijn zoontje James. Ze doen een wedstrijdje wie de coolste zonnebril heeft en het lijkt erop dat James deze keer wint.een paar seconden geledenMotivatie van RicoRico Verhoeven deelt regelmatig motiverende quotes op zijn Instagram en ook vrijdag plaatst de kickbokser er een. “It’s respectable to lose to the universe, but it’s a tragedy to lose to yourself”, schrijft Verhoeven. Daarmee bedoelt hij dat je, ook al haal je je doel niet, altijd respect verdient als je je voor de volle 100 procent hebt ingezet.een paar seconden geledenDrie generatiesWendy van Dijk was het als kind gewend om lekker met haar moeder te gaan winkelen. Nu haar dochter Lizzy twaalf is, gaat de familie met drie generaties de winkels langs. “Hoe waardevol”, schrijft de presentatrice bij een foto van het drietal.gisteren om 16:32Dolle tweelingRichard Groenendijk laat – tot grote hilariteit van zijn volgers – zien hoe hij en Jan Versteegh eruitzien als de eeneiige tweeling Mats en Peer in de nieuwe sinterklaasfilm Gespuis in de speelgoedkluis, die komend najaar in de bioscopen gaat draaien. “Zoals mijn personage Peer zegt: ‘Zelfs onze eigen moeder ken ons niet uit mekaar houwe’.”gisteren om 14:02Zwieren in EgypteYolanthe Cabau is in Egypte en deelt op Instagram wat culturele foto’s. Zo is te zien dat de actrice rondjes draait tussen de historische gebouwen.gisteren om 14:02gisteren om 09:57Mama, I love youJaren geleden bezongen Victoria Beckham en de andere Spice Girls de liefde voor hun moeders al in de hit Mama. Vandaag is de verjaardag van Jackie, de moeder van de ontwerpster, en zet Beckham haar nogmaals in het zonnetje. “We houden zo veel van je.”gisteren om 07:43WennenChantal Janzen heeft volop genoten van een dagje in de zon met haar zoontje Bobby. Het was de laatste dag voordat hij voor het eerst naar de basisschool gaat om te wennen. “En inmiddels weet ik gewoon zeker dat ze dat wennen niet in het leven hebben geroepen voor de kinderen”, aldus de presentatrice.woensdag om 11:54In een stomerGeorgina Verbaan is bij de kapper om haar haarkleur bij te werken. Welke kleur het wordt, maakt de actrice nog niet bekend. “Ik lig met een toner in een stomer”, schrijft Verbaan op Instagram.woensdag om 08:44Op pad met chipsTim den Besten is in Mexico en heeft inmiddels de ideale reisgenoot gevonden. De documentairemaker heeft een enorme zak chips gekocht die hij overal met zich meeneemt. “Living my best life”, schrijft Den Besten.woensdag om 05:19Gordon blijftGordon heeft een nieuw optrekje gevonden in Dubai en daar is hij maar wat blij mee. De zanger haalt uit naar alle paragnosten die voorspelden dat hij binnen een jaar terug zou zijn: voorlopig gaat hij nergens heen.woensdag om 05:19dinsdag om 14:22Ode aan ElizabethDe Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben op Instagram een eerbetoon aan koningin Elizabeth geplaatst. Op In­ter­na­ti­o­na­le Vrou­wen­dag heeft het paar een aantal foto’s van Williams oma gedeeld.”Moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en staatshoofd, de bijzondere troonbezetting van de koningin is langer dan van welke andere vorst in de Britse geschiedenis dan ook – ze inspireert het land en wijdt haar hele leven aan het dienen van de Gemenebestlanden en hun mensen”, schrijft het paar onder de foto’s.dinsdag om 11:51Feest voor Heleen van Royen Heleen van Royen viert dubbel feest: het is Internationale Vrouwendag, maar haar hond Fenna is ook nog eens jarig. De Duitse herder is veertien jaar oud geworden en dat is best bijzonder, vertelt de schrijfster, want alles boven de tien is oud. Fenna krijgt voor de gelegenheid een extra lange wandeling en appels.dinsdag om 08:44Eindelijk weerAmy Vol kan bijna niet wachten: deze week beginnen zij en haar zussen eindelijk aan een tournee waarbij de zaal vol met publiek mag. De zangeres geniet nog heel even van een leeg theater.dinsdag om 05:27Een wentelteef(je)Dwayne ‘The Rock’ Johnson let heel goed op wat hij eet, maar één keer in de zoveel tijd neemt hij het ervan en eet hij iets minder gezond. De acteur deelt altijd foto’s van die zogeheten ‘cheat meals’ op Instagram. Dit keer zijn het enorme wentelteefjes.maandag om 19:51Wie is de Mol? doneertDe AVROTROS doneert de 5.000 euro die door Mol Everon Jackson Hooi tijdens de finale van Wie is de Mol? was weggespeeld, aan Giro555 voor Oekraïne, schrijft presentator Rik van de Westelaken op Instagram.maandag om 19:51maandag om 16:13Lekker monstertjeRik van de Westelaken en Marlijn Weerdenburg raakten zeven jaar geleden goed bevriend dankzij hun deelname aan Wie is de Mol?. Die vriendschap is inmiddels allesbehalve verwaterd en ook zoon Sammie (0) is dol op de presentator. “Ome Rik is nu al Sammie’s lievelings”, schrijft de actrice en presentatrice. “Lekker monstertje”, reageert Van de Westelaken.maandag om 13:38Zeventien kaarsjesFrans junior, de derde zoon van Frans en Mariska Bauer, is vandaag jarig en is zeventien jaar geworden. Op Instagram zet de zanger zijn zoon in het zonnetje. “Hiep, hiep, hiep, hieper de piep, hoera!”, juicht Bauer.maandag om 10:24Liefde voor Kim-Lian en FresiaEveron Jackson Hooi was afgelopen seizoen de Mol in Wie is de Mol? en brengt maandag op Instagram een ode aan de winnaar en verliezend finalist, Fresia Cousiño Arias en Kim-Lian van der Meij. “Mijn hart stroomt over van liefde alleen al als ik aan je denk. De showpony van dit seizoen”, schrijft de acteur over Van der Meij. En over de sportpresentatrice: “Ik kan niet anders zeggen dan dat het liefde op het eerste gezicht was toen ik jou zag. Er is niemand zo verzorgend als jij.”maandag om 05:27Samen op de bankMichelle Pfeiffer laat ons zien hoe het weekend van een wereldberoemde actrice eruitziet: precies zoals het weekend van ieder ander. Samen met haar kat zit ze op de bank.maandag om 05:26Een weekendje ParijsFrank van der Lende heeft een fijn weekend achter de rug. De 3FM-dj was samen met vrienden en zijn vriendin in Parijs. De groep heeft genoten van de stad en aan de foto’s te zien ook van het Franse eten.maandag om 05:26Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here