NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 13 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Nicki Minaj geeft toe dat ze billen via cosmetische ingreep vergrootte 12 maart 2022 13:42 12-03-22 13:42 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 113 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rapper Nicki Minaj heeft toegegeven dat ze cosmetische ingrepen onderging om de omvang van haar billen te vergroten. De 39-jarige artiest zou meerdere injecties hebben gekregen. De Amerikaanse sprak in een podcast van mediapersoonlijkheid Joe Budden openhartig over de cosmetische biloperaties.Minaj zegt dat rappers in haar omgeving aan het begin van haar carrière voortdurend over omvangrijke achterwerken spraken. Onder anderen collega Lil Wayne sprak geregeld over “grote billen”.De rapper kreeg volgens Minaj regelmatig bezoek van andere vrouwen met grote billen, waardoor de Amerikaanse langzaamaan het gevoel kreeg dat haar eigen achterwerk “niet compleet of goed genoeg was”.Minaj geeft toe dat dat haar er indirect van heeft overtuigd om haar eigen achterwerk te laten aanpassen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here