NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 11 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter toont ook minder vaak tweets van Belarussische staatsmedia 11 maart 2022 08:08 11-03-22 08:08 Laatste update: 2 minuten geleden Update: 2 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twitter gaat tweets van Belarussische staatsmedia en zijn medewerkers minder vaak tonen. Daarnaast worden de accounts voorzien van een label. Het platform probeert zo de verspreiding van desinformatie tegen te gaan. Eerder werden tweets van Russische staatsmedia al minder vaak getoond. De Russische accounts werden bovendien al langer voorzien van een label om te benadrukken dat het om staatsmedia gaat. Twitter heeft besloten dit beleid nu uit te breiden naar de Russische bondgenoot Belarus.Yoel Roth, veiligheidsdirecteur bij Twitter, heeft gezegd ongeveer vijftien Belarussische accounts te gaan voorzien van een label. Het gaat bijvoorbeeld om het staatspersbureau BelTA en de omroep Belteleradio.”We hebben bewijs gezien dat deze accounts in Rusland betrokken zijn geweest bij het voeren van informatieoorlog. Ze gebruiken media en andere middelen om gunstige verhalen te verspreiden en het publiek te verwarren of af te leiden over wat er gaande is”, zei Roth. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here