NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 11 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Hans Kazàn moet nog een nacht in het ziekenhuis blijven 10 maart 2022 17:17 10-03-22 17:17 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 10 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Hans Kazàn heeft donderdag te horen gekregen dat hij nog een nacht in een ziekenhuis in de Spaanse stad Marbella moet blijven. De illusionist moet verder worden onderzocht, laat zijn vrouw Wendy Kazàn weten. Kazàn werd woensdag met spoed in het ziekenhuis opgenomen, omdat hij geen eten kon binnenhouden.Het is nog steeds niet duidelijk wat er met de 68-jarige Kazàn aan de hand is. De illusionist vertelde woensdag aan De Telegraaf dat hij al twee weken geen voedsel kan binnenhouden.De afgelopen dagen voelde hij zich steeds slechter en zwakker. “Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden.”Kazàn is ervan overtuigd dat het weer goed komt. “Ook nu zal ik weer opstaan. Daar ga ik voor.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here