NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 11 maart 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Elon Musk en Grimes zijn ouders van tweede kind geworden en noemen haar Y 10 maart 2022 15:53 10-03-22 15:53 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 139 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Elon Musk en zangeres Grimes zijn in het geheim ouders geworden van hun tweede kind. Ze hebben het meisje Y genoemd, onthult Grimes in het tijdschrift Vanity Fair. Dochter Y is met hulp van een draagmoeder geboren. Twee jaar geleden kreeg het stel samen al een zoon die X Æ A-Xii heet, met de roepnaam X. Eerder hadden ze zijn naam nog aangepast; het jongetje heette aanvankelijk X Æ A-12.De 33-jarige Grimes en de 50-jarige Musk gingen in september vorig jaar na drie jaar uit elkaar. Ze besloten daarna hun relatie toch weer een kans te geven, maar de twee leven gescheiden. “We wonen in aparte huizen. We zijn beste vrienden en zien elkaar vaak, maar we doen gewoon ons eigen ding. Ik verwacht niet dat anderen het begrijpen.”Voor Grimes is Y haar tweede kind. Tesla-CEO Musk heeft ook al zes kinderen uit een vorig huwelijk. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here